Mi Box veya Mi Stick ne işe yarar?

Dixon.6

Decapat
Daha fazla  
Evimde 13 senelik LG bir Smart TV televizyonum var. İşletim sistemi yavaş olduğu için kullanmıyoruz. Ben bunlardan birini alırsam merak ettiğim birkaç soru var:
Mi Box mi? Mi Stick mi?
Google arama motorunu istediğim gibi kullanabilir miyim?
İstediğim zaman uydu kanallarına zarar vermeden geçiş yapabilir miyim?
Laptopu bağladigimda ekran yansıtıyorum ve kol bağlıyorum fakat kol tepkimleri gecikmeli oluyor. Bunu çözer mi?

Temelde ikisi de aynı işlevi yerine getiriyor. Ekranı olmayan bir Android'iniz var gibi düşünün. Ekran olarak TV'nizi kullanıyor. Google arama motorunu ekstra uygulamalar ile kullanabiliyorsunuz. İstediğiniz zaman TV'nize geçiş yapabilirsiniz. Gecikmeye herhangi bir faydası olmaz.

Evimde 13 senelik LG bir Smart TV televizyonum var. İşletim sistemi yavaş olduğu için kullanmıyoruz. Ben bunlardan birini alırsam merak ettiğim birkaç soru var:
Mi Box mi? Mi Stick mi?
Google arama motorunu istediğim gibi kullanabilir miyim?
İstediğim zaman uydu kanallarına zarar vermeden geçiş yapabilir miyim?
Laptopu bağladigimda ekran yansıtıyorum ve kol bağlıyorum fakat kol tepkimleri gecikmeli oluyor. Bunu çözer mi?
Bu bir Android TV cihazı. HDMI ile televizyona bağlayıp televizyonunuzu Android TV'e çevirebiliyorsunuz. Ama şu anda Mi Box'ların fiyatı iyi değil bu cihaza bakabilirsiniz:
100 TL kupon ile 1.699 TL. Mi Box'tan daha iyi ve daha ucuz.

Stick olanlar usb girişine takılıyor ve ısınma sorunları oluyor diyorlar. Box çok daha kullanılabilir bir cihaz, bizzat kullanıyorum.

Bizim televizyonda mesela disney+ yoktu sırf onun için aldık. HDMI girişinden ekrana girdiğinizde bildiğiniz android tv ekranı karşılıyor sizi. İstediğiniz uygulamaya girebiliyor, google'da sitelere girebiliyorsunuz. Televizyonu akıllı hale getiriyor yani HDMI ile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı