Mi Box vs Mi Stick

Mi Stick 1080p den uzak durun hocam. Alacaksanız 4K olanını alın. Ya da başka daha güncel stick modellerine bakın.

Mi Stick'in 1080p versiyonu zaten donma, kasma problemleri olan bir cihaz.
Hocam bütçemi 4k olan cihazlara çıkaramam maalesef. 1500-1700TL civarı bakıyorum.

Hocam bütçemi 4k olan cihazlara çıkaramam maalesef. 1500-1700TL civarı bakıyorum.
Bu fiyatta bir öneriniz var mı?

Bu fiyatta bir öneriniz var mı?

Hocam ikide bir donan, kasan, kumandaya tepki vermeyen bir cihaza 1500 falan vermek asıl israftır bence. 1900 civarına var sanırım 4K olan. Ya da acil değilse bekleyin Kasım indirimlerinde alırsınız.

Mesela şu sitede 1849 TL diyor. Genpa'nın ürün sattığını bilmiyordum.

Hatta Amazon'da da 1849 TL imiş. Önceki gün biten Amazon indirimlerinde belki daha uyguna alınmıştır o zaman baktınız mı fiyatlara?

Xiaomi Smart TV Stick 4K EU Amazon.com.tr

Hocam ikide bir donan, kasan, kumandaya tepki vermeyen bir cihaza 1500 falan vermek asıl israftır bence. 1900 civarına var sanırım 4K olan. Ya da acil değilse bekleyin Kasım indirimlerinde alırsınız.

Mesela şu sitede 1849 TL diyor. Genpa'nın ürün sattığını bilmiyordum.

Hatta Amazon'da da 1849 TL imiş. Önceki gün biten Amazon indirimlerinde belki daha uyguna alınmıştır o zaman baktınız mı fiyatlara?

Xiaomi Smart TV Stick 4K EU Amazon.com.tr
Hayır bakmadım. Teşekkürler ben hepsini değerlendirip birini sipariş vereceğim.

Bu arada stick şeklinde en başarılı Android Box'lar genelde Amazon Fire TV Stick cihazları. Ben onları kullanıyorum ama hangi programları kullanacağınız önemli.

Mesela Türk video izleme platformlarının bir kısmı Amazon Fire TV Stick'lerde çalışmıyor çünkü Google Play market yok.

Ama sadece Netflix, Disney, Youtube, Amazon Prime Video, IPTV, Stremio gibi uygulamalar için kullanacaksanız stick formatında Fire TV Stick en iyi cihazdır, takılmaz, donmaz, kasmaz, kumanda tepkisi yağ gibi akar ve en az 3-4 yıl hiçbir problem çıkarmaz.

Hayır bakmadım. Teşekkürler ben hepsini değerlendirip birini sipariş vereceğim.

Tamamdır hocam box formatında alacaksanız (alıp TV nin arkasına yapıştırabilirsiniz çocukların kurcalamayacağı şekilde) Next Start 4K cihazını da tavsiye edebilirim bütçeniz dahilinde, üzerinde USB portuna ek olarak ethernet portu falan var, modem yakınsa ve ethernetten bağlamak isterseniz interneti.

Televizyonumuz 1080p. Mi Stick yeterli olur diye düşünüyorum. Hem arada 1000TL fiyat farkı var. Hangisi mantıklı?

Hocam biraz daha koyup Mi Box 2. nesil almak daha mantıklı bence.

Ben 2400TL'ye MediaMarkt'tan 1 yıl hasar koruma garantili Mi Box S 2. nesil aldım memnunm ama mouse bağladım gecikmeli onu çözemedim açıkçası GeForce NOW ile CS:GO oynayacaktım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı