Mi Box'ta internet hızı yüksek görünüyor

x3dherma

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar, yeni Mi Box s kullanıcısıyım fast.com a girip test yapayım dedim, video yüklemede falan hiç üzmüyordu çok iyiydi de gördüğüm sayı akıl alır gibi değil 380Mbps.

IMG_20210919_182250.jpg

TurkNet kablolu ile Max 72Mbps alıyorum, Wi-Fi'de 40-50civarı geziyor. Bu değerler gerçek olabilir mi?

Selamlar arkadaşlar, yeni Mi Box s kullanıcısıyım fast.com a girip test yapayım dedim, video yüklemede falan hiç üzmüyordu çok iyiydi de gördüğüm sayı akıl alır gibi değil 380Mbps.

Eki Görüntüle 1169245

TurkNet kablolu ile Max 72Mbps alıyorum, Wi-Fi'de 40-50civarı geziyor. Bu değerler gerçek olabilir mi?

Kaç kez test ettiniz hocam? Hep bu rakam çıkıyorsa hızınız bu demektir :)

Defalarca, şimdide diğerlerine baktım. Upload 600 üstü gösteriyor. Download 100 - 80 arası. Anlamıyorum dediğiniz gibiyse pc den telefondan bu hıza erişmemin bir yolu yok mudur?

Defalarca, şimdide diğerlerine baktım. Upload 600 üstü gösteriyor. Download 100 - 80 arası. Anlamıyorum dediğiniz gibiyse pc den telefondan bu hıza erişmemin bir yolu yok mudur?

Hocam konuyu kapatıp sessizce uzaklaşın bence :)
Şaka bir yana bu anormal değerleri sadece mi box üzerinden alıyorsanız cihazda sorun var demektir. En güzeli telefonunuz üzerinden speedtest sitesine girin, orada çıkan rakamlara itibar edebilirsiniz. Tabi o sırada interneti kullanmayın ölçsün.

Hahaha telefon pc den 40-50 almasam açmazdım zaten. Değişiklik yok mi box uçuk değerler, pc telefon 40-50 kablolu max 75 :)
Hahaha telefon pc den 40-50 almasam açmazdım zaten. Değişiklik yok mi box uçuk değerler, pc telefon 40-50 kablolu max 75 :)

Mi box baya kafayı yemiş o zaman kısaca özetlemek gerekirse.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı