Recovery Mi Flash başarılı olmasına rağmen Fastboot modunda takılı kaldı

Kostok85

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, cihazıma Redmi Note 10S bu siteden Download Redmi Note 10S Firmware ROM TWRP (rosemary) stock ROM (MIUI 12.5.1.0 turkey) indirip Mi Flash tool ile kurmak istedim. Mi Flash ile clean all seçeneğini seçerek ve dosya yolunda Türkçe karakter kullanmamaya özen göstererek ROM'u attım. Başarılı oldu fakat Redmi yazısına geldikten hemen sonra kendini Fastboot moduna atıyor. Daha sonra başka bir siteden başka bir ROM (MIUI 14.0.3.0 turkey son sürüm) yüklemeye çalıştım aynı adımları takip ederek tekrar flashladım fakat yine aynı sorunla yani Fastboot modunda kaldım. Bu sorunu nasıl çözebilirim teşekkürler.

Ekran görüntüsü 2024-03-13 170948.png

Fastbotta iken güç ve ses kısma tuşuna aynı anda basın Fastboot yazısı kaybolduktan sonra tuşlara basmayı durdurun öyle deneyin olmazsa global ROM yuklemeye deneyin.

İki tane turkey ROM (yaklaşık 10 GB) denedim fakat olmadı. Sizin dediğiniz şekilde olur mu bilemem ama bu ROM dosyalarının boyutları çok büyük ve internetim yavaş olduğu için uzun saatler bekliyorum. Sizce tek çare bu mudur? Ve de ekran görüntüsünde olduğu gibi flashlarken 800 sn vs geçmesi normal mi?

Güç ve ses kısma tuşuna basınca Redmi yazısı geliyor mu yoksa direk fastbootamı atıyor.

Efendim güç ve ses kısmaya 5-6 sn basıyorum telefon ekranı kapanıyor. Tekrar açılıyor ve Redmi yazısı ve altta powered by Android yazıyor. Ekranın üst tarafında ise bootloader kilidinin açık simgesini gösterdikten sonra tekrar kapanıyor ve kendi kendine (ses kısma tuşuna + güç tuşuna basıp yeniden başladığında asla telefona dokunmuyorum.) Tekrar açılıyor yine Redmi yazısı geliyor fakat 1-2 saniye sonra turuncu Fastboot yazısına atıyor. Lütfen yardım edin çünkü çok yoruldum bununla uğraşmaktan ve beni çok strese sokuyor.

Böyle durumlar işletim sistemi yuklenmeyince oluyor en iyisi TWRP'ya da OrangeFox ile recovery ROM ile yükleme yapmak Fastboot roma göre daha küçük boyutlu oluyorlar bir de ROM klasörü C diskindemi ROM klasörünün yazısı küçük harfler ile mi yazılı ama dediğim gibi deneyin büyük ihtimalle çözülür sorununuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı