TWRP ile uğraşmak çok sıkıcı. Garanti falanda gidiyor. Mi Flash'tan halledilebilir mi? Cihaz Redmi 9 ve MIUI 12.09 China sürümü yüklü. Yüklemek istediğim Custom ROM LineageOS.
Custom recovery kurmanız gerekiyor. Stock ROM'lar Fastboot ile flashlanabilir sadece. Eğer garantiyi çok dert ediyorsanız garanti bitene kadar Bootloader kilidini açmayın.
Bootloader açıksa garanti zaten bozulmuştur. TWRP ile uğraşmak istemiyorsanız OrangeFox Recovery yükleyip istediğiniz ROM'u kurabilirsiniz.Bl. Açık. Dedim ya Çin ROM'u kurulu diye.
Bootloader açıksa garanti zaten bozulmuştur. TWRP ile uğraşmak istemiyorsanız OrangeFox Recovery yükleyip istediğiniz ROM'u kurabilirsiniz.
TWRP ile uğraşmak çok sıkıcı. Garanti falanda gidiyor. Mi Flash'tan halledilebilir mi? Cihaz Redmi 9 ve MIUI 12.09 China sürümü yüklü. Yüklemek istediğim Custom ROM LineageOS.
Çok zor değil aslında. İnternette çok detaylı pratik videolar var. Azıcık İngilizcen varsa çok işine yarar. Geneli ingilizce.Hocalarım onu anladım sadece mümkün mü? Çok üşeniyorum TWRP kurmaya doğru ROM'u bulmaya falan. Mi Flash'tan flashlasam hata falan alır mıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.