Mi Note 10 Lite AMOLED Panelde Ghost Screen Nasıl Olabiliyor?

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Sırf ghost screen yaşanmıyor diye ve LCD ekrandan iyi diye AMOLED tercih etmiştim cihaz alırken. Mi Note 10 Lite cihazımda Ghost screen problemi var. Instagram'da 30-40 dakika keşfette dolaştım ve ısınma problemi yok. Alttaki menü ikonları tamamen ekranda kaldı. Bu nasıl olabiliyor? Cihazda hiçbir şekilde oyun oynanmadı.

15 Gün oldu cihazı alalı. Garantiye verip direkt olarak değişim ya da iade etme şansım var mı, THH'ne hangi durumlarda verilmeli?

Son düzenleme:
Ekran paneli Tianma büyük ihtimalle. Maalesef bu paneli kullanan çoğu cihazda bu sorun var. Karanlık temaları ya da parlaklığı biraz düşürüp kullanabilirsiniz. İşin garanti kısmını tam bilmiyorum.

Yahu arkadaş lanet olsun ya.
"BEN BURADAYIM" diye selam veriyor resmen yani küçük bir şey olsa tamam diyeceğim. Yanlamasına full kaplıyor ekranı.

Ghost Screen sorununa genelde Amoled ekranlarda daha çok karşılaşırsınız. Bu sorunun daha ilerisi ekran ömrünü yitirmeye başladığı zamanda Amoled Yanığı ismini alıyor maalesef... Yüksek ısı ve parlaklık bu sorunu giderek artırır bilginiz olsun.

Ghost Screen sorununa genelde Amoled ekranlarda daha çok karşılaşırsınız. Bu sorunun daha ilerisi ekran ömrünü yitirmeye başladığı zamanda Amoled Yanığı ismini alıyor maalesef... Yüksek ısı ve parlaklık bu sorunu giderek artırır bilginiz olsun.

İyi de kısık ekranda siyah modda keşfette dolaşıyordum yani. Bu durumda oluşması saçma değil mi?

Yahu arkadaş lanet olsun ya.
"BEN BURADAYIM" diye selam veriyor resmen yani küçük bir şey olsa tamam diyeceğim. Yanlamasına full kaplıyor ekranı.
Aldığınız yer ile iletişime geçin. Mümkünse değişim ya da iade talep edin. Şansınız varsa Huaxing panele sahip bir cihaza denk gelebilirsiniz. Maalesef çok sinir bozucu.

İyi de kısık ekranda siyah modda keşfette dolaşıyordum yani. Bu durumda oluşması saçma değil mi?

Sadece fazla parlaklık ve yüksek ısı bu probleme sebep olacak diye bir şey yok. Donanım arızası ya da kronik sorunlu ekran paneli de sebep olabilir. Cihazın garantisi mevcut ise servise gönderip değişimini talep edin. Ücretsiz onarmak zorundalar. Bu üretici kaynaklı bir sorun yani.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı