Mi Note 10 Lite AMOLED Panelde Ghost Screen Nasıl Olabiliyor?

Aldığınız yer ile iletişime geçin. Mümkünse değişim ya da iade talep edin. Şansınız varsa Huaxing panele sahip bir cihaza denk gelebilirsiniz. Maalesef çok sinir bozucu.

Öyle yapacağım. 15. Gününde sorun çıkması iyi mi oldu bilmiyorum çünkü daha yeni bir ürün. Ama öncelikle bootloader açıp ROM atmıştım, bunları eski haline döndürmem gerek.
Ücretsiz onarmak zorundalar.

Cihazda en ufak onarım yapılırsa bu sefer direkt THH'ye giderim, onarım istemeyeceğim. 15 Günlük cihazın ne onarımı olabilir?

Arkadaşlar cihazda ghost screen falan yok. Aynı zamanda MIUI Türkiye forumunda da konu açmıştım oradan bir arkadaş bilgilendirdi ve ben de fark ettim durumu.

Arkaplan siyah ve diğer ikonların rengini alan pikseller yorulup, bir anda gri bir ekrana geçince yorulan pikseller, diğer piksellere göre biraz soluk gözüküyor tüm olay bu. Cihazı ben siyah modda kullanıyordum, beyaz modda uzun süre beklettim ve gerçekten de sorun yok tüm pikseller aynı anda çalıştığı için. Bu durumdan dolayı servise vermeyeceğim çünkü aslında bir problem yok.

AMOLED'de olmayacağını nereden çıkardınız?

Burn-in olarak geçiyor, ghost screen değil olarak biliyordum ve evet öyleymiş, problem ghost screen değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende devamlı karanlık mod kullanmama rağmen WhatsApp klavye kısmı ekrana yapıştı. Tuhaf kısmı biraz klavyeyi yukarı çıkardım. Tekrar oluştu 4 aylık cihazda nasıl olabilir anlamıyorum. Mi6 cihazımda da 1 yıl sonra oluşmuştu.

Ekran paneli tianma büyük ihtimalle. Maalesef bu paneli kullanan çoğu cihazda bu sorun var. Karanlık temaları ya da parlaklığı biraz düşürüp kullanabilirsiniz. İşin garanti kısmını tam bilmiyorum.

Ekran panelinin modeline nereden biliyorsun sorunsuz olan ekran panelinin modeli nedir ayırıca. Serviste hayalet ekran yüzünden 3 defa ekran değişimi ve ürün değişimi yapıldı baştan ama aldığım 0 üründe de aynı problem var.

Ekran panelinin modeline nereden biliyorsun? Sorunsuz olan ekran panelinin modeli nedir ayırıca? Serviste hayalet ekran yüzünden 3 defa ekran değişimi ve ürün değişimi yapıldı baştan ama aldığım 0 üründe de aynı problem var.
  • *#*#64663#*#* tuşlayın.
  • En baştaki Software version'a basın.
  • Aşağıya inin ve TP Version yazan yerde [Vendor]'dan sonraki kısma bakın.
Şimdiye kadar bildiğim 3 çeşit var.

• Tianma: Çöp
  • Shenchao: Tianma'nın sözde iyileştirilmiş hali ama ölü piksel çıkıyor.
  • Huaxing: İyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı