Mi Note 10 Lite vs mi 9T Pro

Sadece oyun için Mi9t Pro daha iyi gibi. Ancak ben şahsi olarak bütçem elveriyorsa iPhone alırdım. Sadece oyun için ise 2800-3000 ₺ verip iPhone almak mantıksız gibi.

Anladım hocam peki bir arkadaşım iPhone X e kötü dedi iPhone 8 al daha iyi dedi sizce doğru mu neden kötü dediğini de bilmiyorum.

Anladım hocam peki bir arkadaşım iPhone X e kötü dedi iPhone 8 al daha iyi dedi sizce doğru mu neden kötü dediğini de bilmiyorum.

İşlemci, RAM, kamera, pil, ekran olarak iPhone X daha iyi. iPhone 8 kesinlikle iPhone X'ten iyi değil. Muhtemelen fazlaca faceıd sorunu gördüğü için iyi değil demiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci, RAM, kamera, pil, ekran olarak iPhone X daha iyi. iPhone 8 kesinlikle iPhone X'ten iyi değil. Muhtemelen fazlaca faceıd sorunu gördüğü için iyi değil demiştir.

Peki hocam sizce Letgo'dan telefon mu bulayım? Yoksa telefoncudan mı alayım? Letgo'dakilerine de güvenemiyorum sorun o.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki hocam sizce Letgo'dan telefon mu bulayım? Yoksa telefoncudan mı alayım? Letgo'dakilerine de güvenemiyorum sorun o.
Size kalmış orası. Temiz nerede varsa oradan alın. Letgodaki satıcı katakulli ise zaten konuşmasından belli eder. Telefoncu da aynı şekilde. İş sizde bitiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı