Mi Note 10 Lite'ta MIUI 12 yok ve Global yazıyor

Halit57

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Hepsiburada üzerinden Mi Store satıcısından Mi Note 10 Lite aldım. Şöyle bir sorunum var: bundan önce Note 8 Pro kullanıyordum ve Android 10 ve MIUI 12 güncellemesi yapmıştım. Bu cihaz Android 10 ile geldi ama MIUI 12 gelmiyor. Ayarlarda ise Global yazıyor. Bu Global tam olarak ne demek oluyor? Telefon Evofone tarafından getirilmiş. Global sürüm ithaalat mı oluyor? Moralim çok bozuldu.

Türkiye'ye gelen distribütör Xiaomi ürünleri Global olarak gelir. Poco F2 Pro var bende de. Global sürümlere yazılım güncellemesi Avrupa ve Çin sürümlerine göre daha geç gelir. Stabilite oranı diğerlerine göre daha başarılıdır. Ancak güncelleme konusunda yavaştır. Avrupa sürümü de sanırım bootloader kilidi açılarak atılıyormuş.

Cevaplarınız için teşekkürler. El ile Mıui yi indirip kursam sıkıntı olur mu?
Bootloader kilidini felan açabilecekseniz sıkıntı olmaz. Bu arada MIUI 12'yi abartmayın. Bana gelince şarj daha çabuk bitmeye başladı. Bence bekleyin derim. Gelecektir.

Bootloader kilidini felan açabilecekseniz sıkıntı olmaz. Bu arada MIUI 12'yi abartmayın. Bana gelince şarj daha çabuk bitmeye başladı. Bence bekleyin derim. Gelecektir.
Miui yi note 8 pro da bikaç gün kullandım. Olmasada olur şimdi ama ben cihamı ithaalat olduğunu sandım global filan yazınca güncelleme gelmeyince. O zaman sıkıntı yok. Teşekkür ederim.

@Shadow Ryzen 9T var Xiaomi Türkiye garantili fakat dediğiniz duruma bağdaşmıyor🙃

Global olayı dünya geneli :) Distribütör ile alakası yok. Sadece Çin'den alındıysa Çin yazar orada.
Hocam ben bundan önce 9T Pro aldım o da globaldi. Sizinki nasıl geldi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı