Mi Pad 7 alınır mı?

• Konuyu başlatan RaYmN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 49
  • Görüntüleme 4.161
Huawei kısmında sıkıntılar çok büyük olsaydı bu denli satışa devam edemezdi diye düşünüyorum açıkçası. İlk zamanlarda evet sıkıntılar vardı ama şu an baya baya iyiler. Google mevzusunu atlatmışa benziyorlar.
Vatan teknosa vb yere gidin. Oradada zaten fark edersiniz. Tft ile ips, ips lcd farkını.
S9 da tft yok onu unutmayın. Fe yi görmeye çalışın.
Tahminimce hometech tabletler gibi bir izlenim alırsınız :)

Deneyin haber verirsiniz ona göre bir tavsiye veririz hocam.

Çok teşekkürler hocam bugün de biraz fazla kafanızı ağrıttım kusura bakmayın. @Denizius124 @baterist

Huawei kısmında sıkıntılar çok büyük olsaydı bu denli satışa devam edemezdi diye düşünüyorum açıkçası. İlk zamanlarda evet sıkıntılar vardı ama şu an bayağı bayağı iyiler. Google mevzusunu atlatmışa benziyorlar.
Vatan Teknosa vb yere gidin. Orada da zaten fark edersiniz. TFT ile IPS, IPS LCD farkını.
S9 da TFT yok onu unutmayın. FE yi görmeye çalışın.
Tahminimce Hometech tabletler gibi bir izlenim alırsınız :)

O konuda da haklısınız Huawei hala piyasada tutunabiliyor.

Deneyin haber verirsiniz ona göre bir tavsiye veririz hocam.

Huawei kısmında sıkıntılar çok büyük olsaydı bu denli satışa devam edemezdi diye düşünüyorum açıkçası. İlk zamanlarda evet sıkıntılar vardı ama şu an bayağı bayağı iyiler. Google mevzusunu atlatmışa benziyorlar.
Vatan Teknosa vb yere gidin. Orada da zaten fark edersiniz. TFT ile IPS, IPS LCD farkını.
S9 da TFT yok onu unutmayın. FE yi görmeye çalışın.
Tahminimce Hometech tabletler gibi bir izlenim alırsınız :)

Sınıfta FE Plus kullanan arkadas da memnun ama Huawei 11.5s kullanan da varmış o da gayet memnun olduğunu söyledi. 12X alacağım. Ekranı göz önünde bulundurarak.

Galaxy Tab S9 almayın AMOLED ekranı çok kötü eski Samsung kalitesi yok kalitesiz AMOLED kullanıyolar yellow tint ekrana denk gelme olasılığınız çok fazla Huawei MatePad 12X de Google servisleri yok mi pad 7 de ekran olarak kağıt üzerinde iyi görünse de IPS ekran kalitesi güzel değil bizzat inceledim şu an da alınabilecek orta üst segment en iyi tablet Honor Pad V9 bütçe varsa Honor Magic pad 2 bence. Android istiyosanız.

Galaxy Tab S9 almayın AMOLED ekranı çok kötü eski Samsung kalitesi yok kalitesiz AMOLED kullanıyolar yellow tint ekrana denk gelme olasılığınız çok fazla Huawei MatePad 12X de Google servisleri yok mi pad 7 de ekran olarak kağıt üzerinde iyi görünse de IPS ekran kalitesi güzel değil bizzat inceledim şu an da alınabilecek orta üst segment en iyi tablet Honor Pad V9 bütçe varsa Honor Magic pad 2 bence. Android istiyosanız.

Hocam ben Huawei MatePad 12X almaya karar verdim. Kuzenim Honor markasına ısınamıyorum garip bir şekilde. Google servislerini bir şekilde cozerim zaten tablette çok fazla kullanmayacağım. Çevremde de bir sürü Huawei tablet kullanan var ve hepsi de memnun.

Hocam ben Huawei MatePad 12X almaya karar verdim. Kuzenim Honor markasına ısınamıyorum garip bir şekilde. Google servislerini bir şekilde cozerim zaten tablette çok fazla kullanmayacağım. Çevremde de bir sürü Huawei tablet kullanan var ve hepsi de memnun.

honor huawei aynı marka aslın da ama 12X daha iyi tabii Google servislerine alternatif özümler bulurum diyorsan Huawei 12X daha premium ve iyi bir tablet.

Honor Huawei aynı marka aslın da ama 12X daha iyi tabii Google servislerine alternatif özümler bulurum diyorsan Huawei 12X daha premium ve iyi bir tablet.

Çözüm olarak ben kendim MicroG kurmayı düşünmüştüm. 1 2 gün önce bir mediramarkt bayisine gittim bu tableti kendim görmek için. Oradaki çalışan bana Google servislerini orada kendisi kurup bana teslim edeceğini söyledi. GBox'ya da gspace ile mi kuracaksınız dediğimde hayır dedi ne ile yapacağını da söylemedi. Öyle bir çözüm seçeneği de var.
Bu arada bu yöntem nedir bilen var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı