Mi Stick nedir?

Merhaba, Samsung'un 8-9 yıllık bir televizyonunu kullanıyorum. Aklima Android TV almak geldi ancak ne işe yaradığını, fiyatlarını hiç bilmiyorum. Ne ise yaradığını açıklayıp ve 1080p için ortalama fiyatlı bir şey önerebilir misiniz?

Merhaba, Samsung'un 8-9 yıllık bir televizyonunu kullanıyorum. Aklima Android TV almak geldi ancak ne işe yaradığını, fiyatlarını hiç bilmiyorum. Ne ise yaradığını açıklayıp ve 1080p için ortalama fiyatlı bir şey önerebilir misiniz?

Mi Stick işinizi görebilir ama 4K olan versiyonu alın. Bu da bir Android Box cihaz ama Stick (çubuk şeklinde)

Android TV'yi Wi-Fi'ya bagliyorsun sonra ona uygulama indirip televizyon uzerinden bir seyler izleyebiliyorsun. Ben en cok YouTube ve Netflix icin kullanıyorum.

Öneri olarak Mi Box oneririm Mi Stick kullandim memnun kalmadim cok donma yapiyordu Mi Box'ta boyle bir sorun yok deniyor.

Özetle HDMI portuna bağlıyorsunuz ve TV'nize güncel Android TV özelliği kazandırmış oluyorsunuz.

Android TV tamamen televizyonu telefon yapıyor hatta kontrolcü bağlayıp oyun oynayabilirsiniz. Ve tabiki Netflix ve Disney + da yükleyebilirsiniz.

Alıyorsunuz, televizyonun HDMI girişine takıyorsunuz ve televizyonunuz akıllı özelliklere sahip oluyor, piyasası 1000-1500 TL arası şu anda.

Android TV'yi Wi-Fi'ya bagliyorsun sonra ona uygulama indirip televizyon uzerinden bir seyler izleyebiliyorsun. Ben en cok YouTube ve Netflix icin kullanıyorum.

Öneri olarak Mi Box oneririm Mi Stick kullandim memnun kalmadim cok donma yapiyordu Mi Box'ta boyle bir sorun yok deniyor.
İnat Box vb. apk şeylerde iniyor mu?

İçerisinde işletim sistemi bulunan bir medya oynatıcıdır. TV'nin internete bağlanmasına gerek kalmıyor çünkü cihazın içerisinde bütün özellikler bulunuyor.TV sadece görüntü ve ses verme işlevini yerine getiriyor. Bence Mi Stick yerine Mi Box tercih edin veya sizin için uygunsa başka markaların daha ucuz ve daha iyi özellikli medya oynatıcılarını önerebilirim.

Mi Stick'in hangi versiyonunu kullandınız? 1080p olanda donma şikayetleri çok okuyorum ama 4K onun kadar problemli değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı