Mi true Wireless Earbuds Basic 2 nereden alınır?

Devilcry1105

Hectopat
Arkadaşlar bu ürünün orijinalini nerede bulabilirim veya telefonculardan alacaksam orijinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim? İnternetteki fiyat aralığı çok geniş hangisi orijinal hangisi çakma anlayamadım açıkçası.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izleyerek anlayabilirsiniz. İnternet üzerinden almayın kesinlikle yarısı replika çakma ürün gidin elden görerek alın.

Arkadaşlar bu ürünün orijinalini nerede bulabilirim veya telefonculardan alacaksam orijinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim? İnternetteki fiyat aralığı çok geniş hangisi orijinal hangisi çakma anlayamadım açıkçası.
İki yıl önce Mi Store'da görüp almıştım halen kullanıyorum. Sorun yaşamadım hiç, yaşayan bir arkadaşım oldu kendisi suya düşürmüştü; yenisini gönderdiler.

A101 kendi web sitesi üzerinden aldım ürün orjinal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı