Mi TV Stick 1080p mi yoksa Mi Box S mi alınmalı?

Çin malı cihaz onermeyeceksindir umarım.

Amazon Fire TV Stick kullanıyorum, Google hariç her şey çalışıyor. Eğer Google hizmetleri kullanmayacaksaniz alabilirsiniz.


Eğer uygulamaları Google Android TV Store'dan indirdiyse RAM sorunu olmaz.
https://www.hepsiburada.com/amazon-fire-tv-stick-lite-1080-hd-medya-oynatici-p-HBCV00001RYFEZ?magaza=Gençler Elektronik&utm_source=pc&utm_medium=cimri&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=41&wt_pc=cimri.c.41.pc dediğiniz cihaz bu mu hocam? Bunu hiç görmemiştim, dediğim gibi sadece dizi ve youtube için kullanacağım. İş görür mü?
 
@umutsuzdoomer hayır Google Chromecast, Onn TV, Amazon Firestick ve TiVo gibi bir sürü seçenek varken niye Xiaomi çöpünü alasın ki?
 
Performans düşüşüne rastlamadım. En son geçen haftalarda bir güncelleme gelmişti onu da yaptım. En güncel hali ile kullanıyorum sanırım. Netflix, Amazon Prime, Twitch, YouTube aktif olarak kullanılan uygulamalar.

Performansı çok iyi değil ama, kullanılmayacak kadar da berbat değil. Örneğin Twitch'de tam akıcı değil cihaz.
Güncelleme sık geliyor mu? Dizi platformlarındaki performasını beğeniyor musunuz?
Günde 2-3 saate yakın vakit geçirmeyi düşünüyorum.
@umutsuzdoomer hayır Google Chromecast, Onn TV, Amazon Firestick ve TiVo gibi bir sürü seçenek varken niye Xiaomi çöpünü alasın ki?
Ben bunları hiç duymamıştım bunlara da göz atacağım. Siz içerisinden hangisini tavsiye edersiniz?
 
Görür. Bende bunun 4K olanı var zamanında 60 Euro'ya almıştım. Amazon kaliteli yapıyor bunları. Google yüklemeye calismazsaniz sorun olmaz.
 
İki cihazı da kullanan birisi olarak, bütçe varsa Box modelini almak daha mantıklı. Stick modelinin donanımı yer yer yetersiz kalabiliyor, kısa süreli kasamalar olabiliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı