Mi TV Stick alınır mı?

518679

Hectopat
Makaleler
3
Elimdeki televizyon 2014 üretim Sony bravia KDL-42W805b. 4K özelliği yok. Halen YouTube ve Netflix açılıyor, sadece YouTube'u biraz fazla kullanınca dahili hata nedeniyle uygulama kapanacak diye bir uyarı verip YouTube kapanıyor. Ama Netflix'te de oluyor mu bu hata bilmem çünkü kullanmıyorum paralı diye. Bir de RAM mi, hafızadan mı kaynaklı bilmem ancak YouTube'da simgeler Çince yazılara benziyor. Aynı zamanda YouTube biraz yavaş mi TV Stick'teki hızına göre. Önerir misiniz alma mı?

Önermem, fiyatına göre çok düşük performans veriyor. Başka alternatifler varsa onlara yönelin.

Elimdeki televizyon 2014 üretim Sony bravia KDL-42W805b. 4K özelliği yok. Halen YouTube ve Netflix açılıyor, sadece YouTube'u biraz fazla kullanınca dahili hata nedeniyle uygulama kapanacak diye bir uyarı verip YouTube kapanıyor. Ama Netflix'te de oluyor mu bu hata bilmem çünkü kullanmıyorum paralı diye. Bir de RAM mi, hafızadan mı kaynaklı bilmem ancak YouTube'da simgeler Çince yazılara benziyor. Aynı zamanda YouTube biraz yavaş mi TV Stick'teki hızına göre. Önerir misiniz alma mı?

Çin'e benzer objeler benim 4K tvmde var hocam YT'yi silip yükledim düzeldi nedense bir daha da vermedi.

TV Box daha iyi olur alınacaksa.
4K desteklemiyor televizyonum.

Çin'e benzer objeler benim 4K tvmde var hocam YT'yi silip yükledim düzeldi nedense bir daha da vermedi.
Hocam, bendeki televizyonda silme diye birşey yok.

Mi TV Stick bizim evde var donanım olarak çok güçsüz bir cihaz. Arayüzde sürekli takılıyor bütçeyi biraz arttırıp TV Box almanızı tavsiye ediyorum.
Dediğim gibi televizyon 4K değil. O yüzden mecburen sadece Mi TV Stick alabilirim.

İşlemci ve bellek olarak daha iyi olduğu için tavsiye ettim, Sadece 4K çıkış vermiyor 1080P'den de görüntü alabilirsiniz.
Nasıl yani, beyin yeni geldi. Mi Box'ın 4K olmasına rağmen 4K olmayan televizyona uyar mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı