Çözüldü MI Unlock uygulamasında bootloader açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ugurwq

Centipat
Daha fazla  
MI Unlock uygulamasında bootloader açmaya çalışırken sürekli "kullandığınız hesap telefonun üretildiği bölgeyle uyuşmuyor" gibisinden bir şey söyleyip hata veriyor telefon modeli Redmi Note 12 Pro 5G 2.5 yıl önce Trendyol'dan aldım sahte romluymus tabii ilk aldığımda habeirm yoktu güncelleme gelmeyince araştırıp anlamıştım telefonun kutusunda üretim yeri Bejing/Çin yazınca bende Çin konumlu Xiaomi hesabı açmak istedim ama telefon numarası istedi bende haliyle hesabı açamadım bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı? Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
MTK bypass yapılarak BROM modundan ROM atıldı HyperOS 2 sürümüne yükseltildi. Sorun çözülmüştür.
Global ROM mı yazıyor zaten bende global ROM indirmiştim olmamıştı.

Telefondaki ROM şu an smomıxn su an smomıxm ROM indirip deneyeceğim belki de en baştan beri öyle yapmam gerekiyordu bilmiyorum. Bu arada ROM'u mifirmden indiriyorum illaki videodaki yerden indirmeme gerek yoktur sanırım.

Hocam ROM tgz olarak indirilmiş mi Phone assistant açmıyor tgz dosyalarını en iyisi sizin BROM dediğiniz şeyi yapalım.

Uzaktan bağlanıp yapabilirim ancak zor ve yetenek gerektiren bir işlem kendisi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı