Mi6 vs OnePlus5 8GB

OnePlus 5 almanı önermem, fabrika çıkışlı backdoor (arka kapı) ile geliyor.

Bilgisayar kullanmayın içerisinde virüs var der gibi olmuş. Kardeşime bundan 1 ay önce uzun araştırmalar neticesinde One Plus 5 aldık. Fotoğraf kalitesi o derece iyi ki öncesinde aldığı 2500 TL'lik Sony kamera'yı sattı.

Bilgisayar kullanmayın içerisinde virüs var der gibi olmuş. Kardeşime bundan 1 ay önce uzun araştırmalar neticesinde One Plus 5 aldık. Fotoğraf kalitesi o derece iyi ki öncesinde aldığı 2500 TL'lik Sony kamera'yı sattı.
Bilgisayar kullanıyorum bu zamana kadar virüs nedir bilmem.
Daha 1 Ay olmadı OnePlus'ın kullanım verileri ve cihaz bilgisi içeren tüm verileri toplayarak sunucuya gönderdiği şimdi de fabrika çıkışlı backdoor ile geldiği bir güvenlik uzmanı araştırması ile çıktı.
Kullanıp kullanmaman senin tasarrufunda olan bir şey.

Dosya Ekleri

• IMG_1367.JPG
    IMG_1367.JPG
    187,8 KB · Görüntüleme: 196
2’nin altında olan her SAR değeri kabul edilir, OnePlus gibi koskoca firma salak mı ? Onca çalışan mühendis salak mı bu SAR değerini yüksek tutsun ? Apple cihazlarında SAR değerleri bu seviyede ama laf eden yok. Bu SAR değerleri düşük olunca da telefon çekmiyor diyorlar cihazda güçlü anten olacakki iyi çeksin. Tabi hem kaliteli hem de SAR değeri düşük cihazlar da var örneğin Samsung S serisi.

Biraz geç geldim. Herkes gibi OnePlus 5 önereceğim. Mi Band 2 aman aman bir şey değil gibi gözüküyor.
OnePlus konusunda Xiaomi`den daha iyi güncelleme verdiğini sanıyorum. 3T için birkaç ay önce batarya iyileştirmesi gelmişti. Ve OnePlus kitlesi diye bir etken de var sanırım.
Bunun dışında SAR değeri muhabbetlerine Xiaomi fanları ile çok giriyorum. Soru ``OnePlus 5 mi ? Mi 6 mı ?`` şeklinde. Ve Xiaomi Mi 6 almış birisi ``OnePlus 5`in SAR değeri çok yüksek. Zarar verir.`` şeklinde bir yanıt vermişti. SAR değerinin yasal olduğunu açıkladım. Yine de Xiaomi Mi 6 önerdi. Önermesinde sakınca yok. Sadece OnePlus 5`e kötü diyordu.
Ve işin ilginç tarafı bir iki gün sonra bir paylaşım yaptı. ``Arkadaşlar Mi 6 Vodafone`da neden sorunlu ?``
Garip şeyler. Anlatma ihtiyacı duydum.

Xiaomi güncelleme noktasında bir tık daha önde bence çünkü adamların bir sürü telefonu var ve 4 senelik telefona dahi en son sürüm olan güncellemeyi veriyorlar öteki tarafta OnePlus firması OnePlus 3 ve 3T modellerinin alacağı son güncellemenin 8.0 olacağını söylüyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı