Micro ATX ve ATX anakartlarda performans farkı var mıdır?

Hiç overclock yapılmayacağını ve anakartla işlemci arasında aşırı dengesiz bir durum olmayacağını varsayarsak hiçbir fark yoktur. Anakartlar arasındaki fark overclock potansiyeli, desteklenen RAM frekansları, port çıkışları, VRM yapısına bağlı olarak üst düzey işlemcileri rahatça kullanma konularında ortaya çıkıyor.

Hiç overclock yapılmayacağını ve anakartla işlemci arasında aşırı dengesiz bir durum olmayacağını varsayarsak hiçbir fark yoktur.

Anakartlar arasındaki fark overclock potansiyeli, desteklenen RAM frekansları, port çıkışları, VRM yapısına bağlı olarak üst düzey işlemcileri rahatça kullanma konularında ortaya çıkıyor.
Yazdığınız ikinci cümle ilk cümle ile çelişiyor.

Yazdığınız ikinci cümle ilk cümle ile çelişiyor.

Mesela çelişen tam olarak nedir? Tekrar okudum ama çelişen bir şey görmedim. İlk cümlede overclock yapılmayacaksa ve aşırı dengesiz bir kombinasyon kurulmayacaksa alacağı performansın aynı olacağını belirttim. İkinci cümlede ise anakartlar arasında nasıl farklılıklar olduğunu belirttim. Siz ilk cümleyi soru sahibinin "Yine aynı performansı verir mi?"sorusuna karşılık bir fark yoktur dediğimi anlamadınız sanırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı