Yeni aldığım telefonun ekran koruyucusu çizilmiş telefonuma uygun sadece bu marka mevcut, kalitesi nasıldır?
Ürün linki iletebilir misin? Yani fason ürünler çoğu. Ben genelde ürünün özelliklerine ve yorumlarına göre alıyorum.
Kılıf almıştım bu satıcıdan bir sorun yaşamadım. Nano filmlerde oyun oynanmıyor parmak kaymıyor ekranda ama temperlide çıkartınca yapışkan izi kalıyor.Öncelikle bu siteyi ilk defa gördüm. Ben pek güvenemezdim açıkçası.
Nano esnek filmleri daha uzun ömürlü oldukları için tercih ediyorum. Temperliler her an bir köşesinden çatlayabiliyor.
O zaman Mat Nano ekran koruyuculardan deneyebilirsin. En güzel i onlar çünkü ama o da netliği biraz bozuyor maalesef.Kılıf almıştım bu satıcıdan bir sorun yaşamadım. Nano filmlerde oyun oynanmıyor parmak kaymıyor ekranda ama temperlide çıkartınca yapışkan izi kalıyor.
Tozsuz ortam imkansız ev ortamında her yer mobilya, çamaşır neyse bu fabrikasyon koruyucu eskisin şimdi alıp o zaman takarım. Bunu alacağım.Tozsuz ve hava akımı olmayan bir ortamda temiz bir yerde rahatlıkla yaparsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.