MicroG ve Aurora Store güvenli mi?

Fu Marzio

Yoctopat
Daha fazla  
İyi Sosyaller keyifli pazarlar herkese. Huawei 11.5 tabletime MicroG ve Aurora Store kurmak istiyorum. Bir risk durumu var mıdır, özellikle bankacılık uygulamalarını appgalery üzerinden kursak bile oralardan veri çeker mi? Uzun süredir kullananlar varsa değerlendirmelerini paylaşabilirse mutlu olurum. Teşekkürler şimdiden.

Not: Mail hesabını sadece bu iş için kullanacağım bir maille hallederim. Benim çekincem diğer uygulamalar üzerinde birtakım kişisel bilgilerimi ele geçirebilir mi sosyal medya hesabı da dahil?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi Sosyaller keyifli pazarlar herkese. Huawei 11.5 tabletime MicroG ve Aurora Store kurmak istiyorum. Bir risk durumu var mıdır, özellikle bankacılık uygulamalarını appgalery üzerinden kursak bile oralardan veri çeker mi? Uzun süredir kullananlar varsa değerlendirmelerini paylaşabilirse mutlu olurum. Teşekkürler şimdiden.

Not: Mail hesabını sadece bu iş için kullanacağım bir maille hallederim. Benim çekincem diğer uygulamalar üzerinde birtakım kişisel bilgilerimi ele geçirebilir mi sosyal medya hesabı da dahil?
MicroG de Aurora Store da güvenli. İkisi de uzun süredir farklı farklı cihazlarda kullandığım yazılımlar. Yalnız Aurora Store'dan kuracağınız uygulamaların hepsi MicroG desteklemeyebilir. MicroG, Google'ın Play servislerinin implementasyonu. Tamamen bütün API hazır değil bildiğim kadarıyla. O yüzden bazı uygulamalar Google Play servisleri ile alakalı hata verebilir.

Düzenleme: Bu uygulamaları doğru yerden indirdiğinize emin olun.

MicroG için kesin konuşamam ama AuroraStore güvenilir. Ama MicroG kullanıyorum kaç yıldır ve postalarımda veya uygularımda hiçbir sorun yaşamadım.

İyi sosyaller keyifli pazarlar herkese. Huawei 11.5 tabletime MicroG ve Aurora Store kurmak istiyorum. Bir risk durumu var mıdır, özellikle bankacılık uygulamalarını appgalery üzerinden kursak bile oralardan veri çeker mi? Uzun süredir kullananlar varsa değerlendirmelerini paylaşabilirse mutlu olurum. Teşekkürler şimdiden.

İkisi de güvenilir bende kullanıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı