Push pull programı iyi mi?

aomine daiki

Zeptopat
Daha fazla  
3 Aylık FB programdan sonra PPL yapmak istiyorum. Biraz araştırdım GURAY's HYPHERTROPHY no. 1 programını buldum ve birkaç oynama yaptım. Sadece cumarteside 2 tane bacak hareketi vardı çıkardım ikisini Weighted Hyperextension ekledim başka bir şey eklemeli miyim? Eksik bir şeyler var mı veya program nasıl yardım eder misiniz?

Ekran görüntüsü 2025-09-14 182315.png

Son düzenleyen: Moderatör:
3 Aylık FB programdan sonra PPL yapmak istiyorum. Biraz araştırdım GURAY's HYPHERTROPHY no. 1 programını buldum ve birkaç oynama yaptım. Sadece cumarteside 2 tane bacak hareketi vardı çıkardım ikisini Weighted Hyperextension ekledim başka bir şey eklemeli miyim? Eksik bir şeyler var mı veya program nasıl yardım eder misiniz?

Eki Görüntüle 2574044
Barbell row yerine salonda varsa göğüs destekli oturaklı bir row çok daha iyi olur. Barbell row kötü hareket.

11 set lat da çok fazla. Latların zaten 2 fonksiyonu var. Omuz ekstansiyonu ve addüksiyonu. İkisi için birer hareket yeter de artar. Ekstansiyon için dar tutuş pulldown/cable row.
Addüksiyon için Lat Pulldown/Barfiks.

Barbell row yerine salonda varsa göğüs destekli oturaklı bir row çok daha iyi olur. Barbell row kötü hareket.

11 set lat da çok fazla. Latların zaten 2 fonksiyonu var. Omuz ekstansiyonu ve addüksiyonu. İkisi için birer hareket yeter de artar. Ekstansiyon için dar tutuş pulldown/cable row.
Addüksiyon için Lat Pulldown/Barfiks.
Barbell row yerine ever göğüs destekli t bar row ekledim. şeyi anlayamadım hocam kusura bakmayın haftalık 8 set lat var ve latı dar tutuş olarak eklemedim

Barbell row yerine ever göğüs destekli t bar row ekledim. şeyi anlayamadım hocam kusura bakmayın haftalık 8 set lat var ve latı dar tutuş olarak eklemedim
İki gün toplam 19 set lat var haftalık. Lat pulldown, barfiks, rope pullover, cable row (dar tutuşsa) hepsi lat hareketi.

Demek istediğim latlar için 2 hareket yeterli.
1 tane Lat pulldown/barfiks
1 de dar tutuş cable row/dar tutuş pulldown.

İki gün toplam 19 set lat var haftalık. Lat pulldown, barfiks, rope pullover, cable row (dar tutuşsa) hepsi lat hareketi.

Demek istediğim latlar için 2 hareket yeterli.
1 tane Lat pulldown/barfiks
1 de dar tutuş cable row/dar tutuş pulldown.
şimdi anladım hocam teşekkürler

salı günü için konuşuyorum rope pulloverı çıkartayım pull up zaten maks 5-6 tane çıkartabiliyorum

latt pull - geniş
dar tutuş - cable ve t bar row veya bunlardan birini daha çıkarmama gerek var mı

Diğer günler için bir şey yapılabilir mi hocam cuma çok boş gibi duruyor bilmediğiimden konuşuyorum bu arada :D ve genetik olarak tricepsimin iyi olduğunu görebiliyorum ama tek hareket koydum bir hareket daha koyulabilir mi
Cuma güzel, ayarında. Düzenlenecek bir şeyi yok pek. Pushdown aslında tüm triceps için yeterli ama eklemek istersen neden olmasın. Pushdown ve overhead extension yapılabilir 3'er setten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı