Microsoft, Cyberpunk 2077 İçin Para İadesi Yapacak

Oyunun başarısızlığını isteyen insanları anlamıyorum. Bu habere sevinen çok insan var. Adamlar bu kadar büyük bir oyuna Türkçe dil seçeneği koymuş, Türkiye için 30 dolar satış fiyatı sunuyorlar ancak yine de yaranamıyorlar.

Şu an da 15 milyon satmış. İadeler sonucu ne olur bilmem ancak büyük güncelleme geldiğinde satın almayı düşünüyorum. Karınca misali katkımız olsun. Adamların bunca emeğini ve bize sundukları ayrıcalıkları göz ardı edemem.
Türkçe dil desteği koymuşlar koymasına da, Türkçe dil desteği olan bu oyunu oynayacak cihaza sahip olup oynayamayanların durumu daha önemli. İnsanlar bu oyun için konsollar satın aldı ve oynayamıyor. Xbox One, PS4, PS4 Pro hatta yeni konsollar çıkmadan önce "en güçlü" olan One X bile oyunu stabil oynatamıyor. Bunca emeğe karşılık oyunculara büyük vaatler sundular. Sözlerini tutamadılar doğal olarak. Böyle büyük bir projeyi böyle yeni yetme bir şirketin yapması ne kadar göz doldursa da oyun olmamış maalesef. Kesin karar vermek istemiyorum ama oyunu alan biri olarak "balon" kavramını ben de kullanacağım sanırım.

@ableben Eleştirilere katılıyorum ancak oyunun kötü olmasını dört gözle bekleyen insanları anlamıyorum. Siz satın aldığınıza göre böyle bir niyetiniz yok ama korsan oynayıp bir de üstüne çamur atanları anlamıyorum.

Oyun balon değil aslında, oldukça kaliteli bir oyun. İnsanlar gözlerinde çok büyüttü. Tabi bunda CDPR'nin büyük etkisi var ancak oyun böyle gömülmemeliydi. İnsanlar linç etmeyi seviyor, bunu kabul edelim.

@ableben Eleştirilere katılıyorum ancak oyunun kötü olmasını dört gözle bekleyen insanları anlamıyorum. Siz satın aldığınıza göre böyle bir niyetiniz yok ama korsan oynayıp bir de üstüne çamur atanları anlamıyorum.

Oyun balon değil aslında, oldukça kaliteli bir oyun. İnsanlar gözlerinde çok büyüttü. Tabi bunda CDPR'nin büyük etkisi var ancak oyun böyle gömülmemeliydi. İnsanlar linç etmeyi seviyor, bunu kabul edelim.
Katılıyorum. İnsanlar linç etmeyi cidden çok seviyor. Ancak erteledikçe ertelediler ama övmekten yılmadılar. Anlattıkça anlattılar, "Nefes Kesici!" dediler. Doğal olarak bizde üstün bir şeyler bekledik kullanıcı olarak. "Çıkmadan bomba gibi bir oyun olacak!" dediler, bomba gibi elimizde patladı. Grafik konusuna baksan fena değil diyebilirim. Ancak ultra ayarlarda oynayamayan kullanıcı low ayarlara düşünce pek farklı bir şey göremedi. RDR 2 kadar da benim hoşuma gitmedi. Hikaye olarak garipti. Beni pek tatmin etmedi diyebilirim. Optimizasyon konusunda değinmiyorum bile :D.

Katılıyorum. İnsanlar linç etmeyi cidden çok seviyor. Ancak erteledikçe ertelediler ama övmekten yılmadılar. Anlattıkça anlattılar, "Nefes Kesici!" dediler. Doğal olarak bizde üstün bir şeyler bekledik kullanıcı olarak. "Çıkmadan bomba gibi bir oyun olacak!" dediler, bomba gibi elimizde patladı. Grafik konusuna baksan fena değil diyebilirim. Ancak ultra ayarlarda oynayamayan kullanıcı low ayarlara düşünce pek farklı bir şey göremedi. RDR 2 kadar da benim hoşuma gitmedi. Hikaye olarak garipti. Beni pek tatmin etmedi diyebilirim. Optimizasyon konusunda değinmiyorum bile :D.
Rezalet yapay zekaya ne demeli peki:D İnsanlarla etkileşim bile yok, adamın arabasına çarpıyorsun put gibi bekliyor adam araba içinde korna bile çalmıyor. 2020 yılında yaptıkları yapay zekaya bak. Polislerin olay yerine "spawn" olması ise ayrı bir rezalet:D

Cyberbug 2077 ve susakpunk favorilerim :D oyuna şubat ortası gibi performans güncellemesi gelir gibi hissediyorum. O büyük güncelleme ne zaman çıkarsa o zaman alırım şu anda yüklememe kararı aldım. Bilemezsiniz belki bir Watch Dogs vakas gibi olur da optimize edemezler param boşa gitmesin. Low'da 30 35 FPS'le oynamak istemiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı