Microsoft desteğini kesmek istediği Windows 10 için Beta kanalı açtı

300319

Zettapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
63
Microsoft baktı Windows 10'un kullanımı zorlaya zorlaya düşmeyince Windows 10'u daha da geliştirmeye başladı.
Şimdi artık Insider kanalı için Beta kanalı açtılar.

Emin olmamakla birlikte destek süresi 2025 yılında sona ermeyebilir, belki 2027 falan olabilir.

Detaylar için:

1717625060425.png

Windows 11'i Microsoft'a göre resmi olarak desteklemeyip, Windows 10 çalıştırmak zorunda bırakılan bir sürü cihaz var. Ayrıca cihazı Microsoft'a göre resmi olarak Windows 11'i desteklemesine rağmen bazı nedenler yüzünden Windows 10 kullanmaya devam eden de birçok kullanıcı var.

Bu yüzden Microsoft'un Windows 10'u geliştirmeye devam edip, belki destek süresini de uzatabileceklerini düşünüyorum.

Microsoft Windows 10 23H2'yi duyurdu (!) söylentilere göre Windows 11 piyasadan çekilecek (!) 😂😂😂 şaka bir yana iyi oldu bu karar. Bir de yeni bir Windows 10 sürümü gelse keşke harika olur. Yani dediğim gibi Windows 10 dünyada neredeyse %70 kullanılan başarılı bir işletim sistemi öyle desteği kesmek kolay değil. Ben Microsoft'un yerinde olsam Windows 11'i piyasadan toplatıp Windows 10 sürümü geliştirmeye devam ederim.Windows 10 sürümü Intel işlemcilerdeki e Core ve p Core özelliğine 22H2 ile zaten sahip. Windows 11'e geçmek için şimdilik bir neden yok. Windows 10'u bozmasınlar o bize yeter. Umarım Windows 10'un destek süresi uzar. Yeni bir 10 sürümü çıkarsa şayet otomatik olarak destek süresi uzuyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı