Okulun web sitesini attım 5 gün önce gelmedi dün tekrardan fotoğraf ile birlikte attım bakalım ne zaman göndericekler.
Evet, yapabilirsin.@SypeR merhaba , benim bir sorum olacak. Mesela benim yeni bir toplama pc yaptırığımı düşün. Eve geldim yeni pc ile. Ve Dreamspark'tan aldığım Win 8.1'i USB aracılığıyla yüklemek istiyorum. USB' ye aktardım win 8.1'i rufus ile mesela. İlk Windows yüklemesi USB ile BIOS ayarları yapılmış bir şekilde yapabilir miyim ?
Gördüğüm kadarıyla daha onaylı üyelik almamışsınız. Bu sebeple lisans alamazsınız.Eki Görüntüle 114439 Videodaki gibi ''get the key'' yazısı gelmedi hocam bende. Bir bakabilir misiniz
Mail gelmedi nedense. İkinciye okul mail adresimi yazıp onaya gönderdim.Evet, yapabilirsin.
Gördüğüm kadarıyla daha onaylı üyelik almamışsınız. Bu sebeple lisans alamazsınız.
Hocam çok çok sağolun oraya gelmiş meğersem mail. Ben hotmail'e gelecek diye bekliyorum halbukiOkul mail adresinin gelen kutusunu da kontrol et.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.