Rehber Microsoft DreamSpark Kayıt, Kullanım ve Lisans Alma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dreamspark üyeliğim 1 seneyi geçtiğim için tekrar belge istedi sanırım. Liseden yeni mezun oldum, E-okul'dan ders programımın ekran görüntüsünü alıp gönderdim ve kabul ettiler. Sanırım sadece belgenin var olup olmadığına bakıyorlar, bilginiz olsun.
Yeni dönem olan 2015-2016 daha start almadığı için geçtiğimiz dönemin ekini kabul etmeleri gayet normal. :) Neyse, 1 senelik devam üyeliğin hayırlı olsun. Üniversiteye başlayınca üniversite hesabın ile devam edersin.

Hocam bu süreli mi ve her yıl öğrenciliğimizi kanıtlamamız gerekiyor mu?

@SypeR Yardımlarınız için çok teşekkürler. Windows 10 çıktığında peki gene indirip kullanmaya devam mı edeceğiz?

Ben Google'a karne yazarak resmi yükledim ve o şekilde aldım, incelendiğini falan zannetmiyorum. Bir sorum olacak ama, yeni bir performans ürünü satın aldım, bu ürüne bu Embedded versiyonu mu yüklemeliyim yoksa başka bir Win 8.1 önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Google'a karne yazarak resmi yükledim ve o şekilde aldım, incelendiğini falan zannetmiyorum. Bir sorum olacak ama, yeni bir performans ürünü satın aldım, bu ürüne bu Embedded versiyonu mu yüklemeliyim yoksa başka bir Win 8.1 önerir misiniz?
İki sürümde aynı şey. Ben 8350 + 770'li makinede kullanıyorum. Siz karar verin. :)

Windows 7 den direk 8.1'e geçebilir miyiz?

Bugün indireceğim de sorularım var, acemiyim biraz.

İndirirken iki çeşit seçenek çıkıyor ya hangisini indirmeliyiz, fark eder mi? Bunu indirip hangi program ile USB belleğe yazdırabiliriz? Yazdırdıktan sonra hemen takıp kurabilir miyiz? Disk ayırma bölümünü nasıl yapacağım, hiç bilmiyorum bu arada. Biraz video, rehber falan bakayım en iyisi. Kusura bakmayın çok soru sordum. Keyi aldım bu arada sadece indirmesi kaldı ve 4GB yeterli midir USB bellek için?

Windows 7 den direk 8.1'e geçebilir miyiz?
Evet, geçersiniz. Ama bi 2 hafta daha bekleyin ve direk 10'na geçin. 2 kere iş yapmayın.

Bugün indireceğim de sorularım var, acemiyim biraz.

İndirirken iki çeşit seçenek çıkıyor ya hangisini indirmeliyiz, fark eder mi? Bunu indirip hangi program ile USB belleğe yazdırabiliriz? Yazdırdıktan sonra hemen takıp kurabilir miyiz? Disk ayırma bölümünü nasıl yapacağım, hiç bilmiyorum bu arada. Biraz video, rehber falan bakayım en iyisi. Kusura bakmayın çok soru sordum. Keyi aldım bu arada sadece indirmesi kaldı ve 4GB yeterli midir USB bellek için?
  1. 64 Bit olanı indireceksiniz.
  2. Rufus ile yazdırabilirsiniz.
  3. Evet, kurabilirsiniz.
  4. Format atma rehberlerimiz de buraya değiniyoruz.
  5. Evet, yeterlidir.
Rehberler:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı