suleymanlgg3 Hectopat Katılım 29 Haziran 2015 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2015 #71 Konuyu Okumadan veya Rehberi İzlemeden Soru Sormak Key aldıktan sonra download dedim ve karşıma adım 1 adım 2 diye bir site çıktı. Hangisini seçeceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2015
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.360 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Temmuz 2015 #72 suleymanlgg3 dedi: Key aldıktan sonra download dedim ve karşıma adım 1 adım 2 diye bir site çıktı. Hangisini seçeceğim? Genişletmek için tıkla... O koca video boşa durmuyor dimi?
suleymanlgg3 dedi: Key aldıktan sonra download dedim ve karşıma adım 1 adım 2 diye bir site çıktı. Hangisini seçeceğim? Genişletmek için tıkla... O koca video boşa durmuyor dimi?
M Murat karaslan Hectopat Katılım 29 Haziran 2015 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2015 #73 Doğru mu anladım? Windows 8.1 Pro lisanslı sürümünü ücretsiz olarak Dreamspark üzerinden sağlayabiliyor muyuz yani? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2015
Doğru mu anladım? Windows 8.1 Pro lisanslı sürümünü ücretsiz olarak Dreamspark üzerinden sağlayabiliyor muyuz yani?
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.360 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Temmuz 2015 #74 Silinen üye dedi: Doğru mu anladım? Windows 8.1 Pro lisanslı sürümünü ücretsiz olarak Dreamspark üzerinden sağlayabiliyor muyuz yani? Genişletmek için tıkla... Evet, ama ufak bir fark ile. Embbedded Industry Pro lisansını alıyoruz.
Silinen üye dedi: Doğru mu anladım? Windows 8.1 Pro lisanslı sürümünü ücretsiz olarak Dreamspark üzerinden sağlayabiliyor muyuz yani? Genişletmek için tıkla... Evet, ama ufak bir fark ile. Embbedded Industry Pro lisansını alıyoruz.
M Murat karaslan Hectopat Katılım 29 Haziran 2015 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2015 #75 SypeR dedi: Evet, ama ufak bir fark ile. Embbedded Industry Pro lisansını alıyoruz. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 Pro sürümünden içerik ve kullanış açısından farkı var mı?
SypeR dedi: Evet, ama ufak bir fark ile. Embbedded Industry Pro lisansını alıyoruz. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 Pro sürümünden içerik ve kullanış açısından farkı var mı?
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.360 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Temmuz 2015 #76 Silinen üye dedi: Windows 8.1 Pro sürümünden içerik ve kullanış açısından farkı var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, kesinlikle yok. Hatta Windows 8.1'in bloatwarelerden arındırılmış, en saf hali bile diyebilirim. Yani direk AOKP Windows sürümü.
Silinen üye dedi: Windows 8.1 Pro sürümünden içerik ve kullanış açısından farkı var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, kesinlikle yok. Hatta Windows 8.1'in bloatwarelerden arındırılmış, en saf hali bile diyebilirim. Yani direk AOKP Windows sürümü.
M Murat karaslan Hectopat Katılım 29 Haziran 2015 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2015 #77 SypeR dedi: Hayır, kesinlikle yok. Hatta Windows 8.1'in bloatwarelerden arındırılmış, en saf hali bile diyebilirim. Yani direk AOKP Windows sürümü. Genişletmek için tıkla... Yani ücretsiz Windows 8.1 Pro deneyimi diyorsunuz. Çok teşekkür ederim.
SypeR dedi: Hayır, kesinlikle yok. Hatta Windows 8.1'in bloatwarelerden arındırılmış, en saf hali bile diyebilirim. Yani direk AOKP Windows sürümü. Genişletmek için tıkla... Yani ücretsiz Windows 8.1 Pro deneyimi diyorsunuz. Çok teşekkür ederim.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.360 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Temmuz 2015 #78 Silinen üye dedi: Yani ücretsiz Windows 8.1 Pro deneyimi diyorsunuz. Çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Evet, aynen öyle. Rica ederim ayrıca. Lisanslı yazılım kullanmak herkesin hakkıdır. Hele ki öğrenci kardeşlerimize ücretsiz olarak yasal lisans veriliyorken.
Silinen üye dedi: Yani ücretsiz Windows 8.1 Pro deneyimi diyorsunuz. Çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Evet, aynen öyle. Rica ederim ayrıca. Lisanslı yazılım kullanmak herkesin hakkıdır. Hele ki öğrenci kardeşlerimize ücretsiz olarak yasal lisans veriliyorken.
suleymanlgg3 Hectopat Katılım 29 Haziran 2015 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2015 #79 SypeR dedi: O koca video boşa durmuyor dimi? Genişletmek için tıkla... Özürdilerim videoda varmış.
Kâmui J. Kilopat Katılım 30 Ocak 2015 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Temmuz 2015 #80 @SypeR Bende kodumu aldım daha yüklemedim, bir sorum var. Bu sürümü yükleyenler Windows 10'a ücretsiz geçiş yapabiliyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2015
@SypeR Bende kodumu aldım daha yüklemedim, bir sorum var. Bu sürümü yükleyenler Windows 10'a ücretsiz geçiş yapabiliyor mu?