Microsoft Edge 111 sürümü yayınlandı

An itibari ile Google Chrome'a geçtim. Benim için Edge bitmiştir. Chrome arayüz olarak, kullanım rahatlığı ve hız olarak daha iyi. Ek olarak YouTube için ekstra özellikleri var AV1 gibi.
Brave'e de bak bi' hocam. Alıştıktan sonra çok iyi oluyor. Özellikle reklam engelleme sistemi falan aşırı iyi.

Cidden çok göze sokmaya başladılar bu Edge'yi. Format atıyorsun masaüstünde Edge var. Siliyorsun bu sefer de simgesiz Edge duruyor başlat menüsünde. Ayrıca buna da bir ton telemetri falan getirmişler. Oosu10 gibi programlar ile kapatıyorsun. Cidden aşırı sıkıyor bu tarz şeyler beni. Bu yüzden Chrome ile devam ediyorum. İlk çıktığın da falan iyiydi de bu son zamanlar da sürekli dayatmaları ve göze sokmaları hiç hoş değil. Kullanmak istemiyorum yani nedir bu Edge dayatması.

Brave'i deneyin, Chrome'dan vazgeçersiniz.

Dostum Brave öneriyorsun 2 sayfadır fakat o da ilk çıktığın da iyiydi şu an pek esprisi kalmadı onun da. En basiti senkronizasyonu bile çöp onun. Chrome'da mail ve şifreni girince anında şifrelerin ve yer imlerin geliyor. Brave de öyle değil. Sana bir kod veriyor onu girince her şeyin geliyor ama o da bozuk. Benim durduk yere tüm bilgilerim gitmişti bu kod yüzünden. Şu an en güzeli Chrome bence. Uzun süredir kullanıyorum en hızlısı bu.

Bu güncelleme sonucu Brave'e geçsem iyi olacaktır.

Brave'e de bak bi' hocam.

Millet BAT veriyor reklamlardan para kazanıyorsun diye Brave'ye bayağı sarmıştı ama fos çıkmıştı oda. Hatta çok konu açıldı böyle. Adam dünyanın BAT'ını toplamış Coin'e çevirdiği halde hesabına gelmemişti falan bir ton sorunu vardı onunda. Zaten bu reklam izleyerek BAT kazanma mevzusu yüzünden adı duyuldu. Şu an pek kullanan kalmadı zaten.

Cidden çok göze sokmaya başladılar bu Edge'yi. Format atıyorsun masaüstünde Edge var. Siliyorsun bu sefer de simgesiz Edge duruyor başlat menüsünde. Ayrıca buna da bir ton telemetri falan getirmişler. Oosu10 gibi programlar ile kapatıyorsun. Cidden aşırı sıkıyor bu tarz şeyler beni. Bu yüzden Chrome ile devam ediyorum. İlk çıktığın da falan iyiydi de bu son zamanlar da sürekli dayatmaları ve göze sokmaları hiç hoş değil. Kullanmak istemiyorum yani nedir bu Edge dayatması.

Dostum Brave öneriyorsun 2 sayfadır fakat o da ilk çıktığın da iyiydi şu an pek esprisi kalmadı onun da. En basiti senkronizasyonu bile çöp onun. Chrome'da mail ve şifreni girince anında şifrelerin ve yer imlerin geliyor. Brave de öyle değil. Sana bir kod veriyor onu girince her şeyin geliyor ama o da bozuk. Benim durduk yere tüm bilgilerim gitmişti bu kod yüzünden. Şu an en güzeli Chrome bence. Uzun süredir kullanıyorum en hızlısı bu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben yer imleri ve şifreleri kaydetmediğim için benim için bir önemi yok ancak sizde haklısınız, eğer böyle bir sorunu varsa Chrome size daha iyi olacaktır. Şahsen reklam engelleme sistemini senkronizasyona tercih ederim.

Tabii benim kendi görüşlerim bunlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biliyorum bunu yüklenme zamanına da bak. Bu adamın kanalında bir videosun da Brave önermediği artık esprisi kalmadı falan dediği bir dakika vardı videoyu unuttum bulursam atarım.

Ben yer imleri ve şifreleri kaydetmediğim için benim için bir önemi yok ancak sizde haklısınız, eğer böyle bir sorunu varsa Chrome size daha iyi olacaktır. Şahsen reklam engelleme sistemini senkronizasyona tercih ederim.

Tabii benim kendi görüşlerim bunlar.

Reklam engelleme işi çok abartılacak bir şey değil bence. uBlock ile hallediyorsun zaten. Ben Brave kullanırken bile kendi reklam engelleme zımbırtısını kapatıp uBlock kuruyordum sen düşün.

Edge'den Chrome'a geçtim. 3-4 yıldır Edge kullanıyordum Chrome'u özlemişim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı