Braveciler geliyor yazacaktım ama biri çoktan gelmiş. RAM konusunda Edge gerçekten harika ama gidip 16 GB RAM'li PC de kullanmak değişik olur.

Ben kullanıyorum, hala bana göre en hızlısıBraveciler geliyor yazacaktım ama biri çoktan gelmiş. RAM konusunda Edge gerçekten harika ama gidip 16 GB RAM'li PC de kullanmak değişik olur.
Ama nedense birine en hızlı tarayıcı ne desem herkes aynı cevabı veremiyor. Testlerin vs. bir sonucu vardır herhalde. Sizce en hızlı tarayıcı nedir? Bu soruya başka hiç bir ek getirmeyin, sistem kullanımı, tasarım falan. Sadece en hızlısı nedir sizce?Braveciler geliyor yazacaktım ama biri çoktan gelmiş. RAM konusunda Edge gerçekten harika ama gidip 16 GB RAM'li PC de kullanmak değişik olur.
RAM'im az olduğu için 4 GB RAM'de en iyisi Edge.Ama nedense birine en hızlı tarayıcı ne desem herkes aynı cevabı veremiyor. Testlerin vs. bir sonucu vardır herhalde. Sizce en hızlı tarayıcı nedir? Bu soruya başka hiçbir ek getirmeyin, sistem kullanımı, tasarım falan. Sadece en hızlısı nedir sizce?
Hocam test sonuçlarında çok yavaş olduğu ortaya çıktı.Şu zamana kadar kullandıklarım arasında en iyi tarayıcı Vivaldi, bu yüzden bunu kullanıyorum. Gayet hızlı ve stabil.
Tasarımı da gayet hoş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.