Microsoft Edge candır

Braveciler geliyor yazacaktım ama biri çoktan gelmiş. RAM konusunda Edge gerçekten harika ama gidip 16 GB RAM'li PC de kullanmak değişik olur.
Ama nedense birine en hızlı tarayıcı ne desem herkes aynı cevabı veremiyor. Testlerin vs. bir sonucu vardır herhalde. Sizce en hızlı tarayıcı nedir? Bu soruya başka hiç bir ek getirmeyin, sistem kullanımı, tasarım falan. Sadece en hızlısı nedir sizce?

Ama nedense birine en hızlı tarayıcı ne desem herkes aynı cevabı veremiyor. Testlerin vs. bir sonucu vardır herhalde. Sizce en hızlı tarayıcı nedir? Bu soruya başka hiçbir ek getirmeyin, sistem kullanımı, tasarım falan. Sadece en hızlısı nedir sizce?
RAM'im az olduğu için 4 GB RAM'de en iyisi Edge.

Bencede Microsoft Edge'i bende severim güzel tarayıcıdır bilgisayarı ilk kurduğumda Microsoft Edge üzerinden Chrome indirdim sonra Chrome'a geçtim ama RAM kullanımı çok fazlaydı ve sonradan Brave geçtim onunda temasını sevmedim en sonunda tekrar Microsoft Edge'e geçtim RAM kullanımı az, sade bir arayüzü var, ve bence en iyi özelliklerinden biri ise Chromium tabanlı olduğu için Chrome web mağazasına uyumlu yani tema uzantı vb. ekleyebiliyoruz. Tarayıcı değiştirirsem yine Brave'e geçebilirim zaten şu an Chrome'u veya Brave'i kullanmasam bile silmiyorum belki geri onlara geçebilirim diye ama geçeceğimi çok sanmıyorum Microsoft Edge de kalırım gibime geliyor.

Şu zamana kadar kullandıklarım arasında en iyi tarayıcı Vivaldi, bu yüzden bunu kullanıyorum. Gayet hızlı ve stabil.
Tasarımı da gayet hoş.
1621531545591.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Tarayici fanatikligi sacma bence, ben bayagidir Firefox kullaniyorum. Edge, Brave, Chrome, Chromium, Opera gibi tarayicilari da denedim ancak fark kagit ustunde sadece, alisik oldugum icin Firefox kullaniyorum. Ama Opera kullanmayin yine de. O kotu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı