Microsoft: “Edge, Chrome’dan Daha Yeni ve Güvenilir”

Chrome'un RAM'i çok kullanması gibi durum ben hiç yaşamadım. Eklentileriniz fazlaysa bundan fazla kullanıyordur. Bende gayet az kullanıyordu. Fakat arayüzü daha iyi diye Edge tarayıcısına geçtim. Chrome'u da uzun süre kullandım.
 
Microsoft ne kadar uygun bir davranış sergilememiş olsa da bu saatten sonra artık ezberleri kırmak için böyle hareketler gerekir. Google zaten gözümde 3 sene önceden bitmişti.
Chrome tek bende az RAM kullanıyor herhalde.
Az kullanıyor zaten, o "çok kullanıyor" efsanesi nereden çıktıysa.
 
Az kullanıyor zaten, o "çok kullanıyor" efsanesi nereden çıktıysa.
Efsane mi? 🤣
Bizzat kendi eski DDR2 sistemimden biliyorum, 2 sekme açayım üçüncüde donuyordu. Bir benzeri laptopumda RAM eklemeden önce onda da oluyordu. Kullandığım sadece 2 eklenti var, SIH ve UB.
 
Chrome kullanılmaz, Edge adamdır. Zaten son haliyle Chromium olduğu için kullanışlılıkta da çok ilerledi ancak Chrome gibi 2 sekmede RAM'i doldurmuyor.

Neye göre kime göre hocam? Bence gayet kullanılır. RAM kullanımı da bence abartıldığı kadar değil. 2 sekme açık birinde 1080P video diğerinde Technopat 500 küsur MB kullanıyor. Sistemimde 4 GB RAM var.
Edit: Az önce test yaptım ayni sekmeler açıktı. RAM kullanımı çok farklı değil 450 küsur MB kullanıyordu Edge.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Chromium altyapısını kullanmıyordunuz? Ne oldu? O zaman neden daha iyi demediniz? Adamların altyapısı ile adamlara laf mı atıyorsunuz? Microsoft'tan şaşırtmayan hareketler.
 
Gerçekten defolup gitsinler. Chrome altyapısını kullan ve sonra gel "Biz daha güvenliyiz Chrome güvensiz" de. Deli misiniz ya!
 

Geri
Yukarı