Rehber Microsoft Edge Geliştirici Ön İzleme Sürümünü Kurmak

Biri bana açıklasın: Neden Edge?

Hızlı güzel ve rahat Chrome eklentileri de eklenebiliyor ve çok hızlı gelişen bir tarayıcı mesela bende Chrome Edge ve Brave var Chromium tabanlı hepsini 90 sürüme güncelledim Chrome ve Brave de gözle görülür bir fark yoktu ancak Edge de hem bazı yerler değişti hem de parola sızıntısında uyarı özelliği gelmişti.

Bilgilerini riske atıyorlar.

Chrome'dan daha güvenli.

Firefox hala bu konularda en iyisi olduğunu düşünüyorum.

Firefox da çok güzel ama biraz ağır yoksa ben ikisini de seviyorum.

İkisi de bilginizi alıyor, azı çoğu önemli değil. Alıyor mu alıyor. Hız konusunda aman aman bir fark görmedim. Chrome eklentileri Firefox'a bile eklenebiliyor bildiğim kadarıyla, o yüzden bunu bir artı saymam. Özellik güncellemeleri çoğuna hala sıklıkla geliyor. Özelliklerin eklenmesine değil, o özelliklerin diğer tarayıcılarda olup olmamasına bakmak lazım.
Firefox da çok güzel ama biraz ağır yoksa ben ikisini de seviyorum.
Ağır tarayıcı istemiyorsanız minimal tarayıcı kullanın. Ayrıca ağır tarafı nedir? Anlayamadım.

Chrome eklentileri Firefox'a bile eklenebiliyor bildiğim kadarıyla.

Bende niye olmuyor.

Özellik güncellemeleri çoğuna hala sıklıkla geliyor.

Chrome da hiçbir yeni özellik göremedim.

Özelliklerin eklenmesine değil, o özelliklerin diğer tarayıcılarda olup olmamasına bakmak lazım.

Edge'e gelen bu özellik hiçbir tarayıcımda yok ve Chrome ayarlarına baktığımda Edge de uzun zamandır olan uykudaki sekmeler ve başlangıç artırma özellikleri yoktu.

Bende niye olmuyor.
Chrome Store Foxified 2019'da geliştirilmesi durdurulmuş. Bilmiyordum. Artık çalışmıyor heralde.
Chrome da hiçbir yeni özellik göremedim.
Yeni özellik getirmelerinin gereği yok zaten. %90 dan fazla insan Chrome kullanıyor. Niye getirsinler ki? Demek istediğim diğer tarayıcılar yeni özellik getiriyor zaten. Chrome'un getireceğini sanmam.
Edge'e gelen bu özellik hiçbir tarayıcımda yok ve Chrome ayarlarına baktığımda Edge de uzun zamandır olan uykudaki sekmeler ve başlangıç artırma özellikleri yoktu.

Eki Görüntüle 982311
Bitwarden kullandığım için bilmiyorum, bu özellik zaten onda var . Yinede getirmeleri iyi olmuş, fakat bir tek bundan dolayı herkesin Edge önereceğini sanmam.

Ağır tarayıcı istemiyorsanız minimal tarayıcı kullanın. Ayrıca ağır tarafı nedir? Anlayamadım.

Ağır tarafı kaynak tüketimi çok yüksek ve bende biraz yavaş açılıyor mesela benim Edge'i açmam 3 saniye sürüyor Firefox 10-15

Ağır tarafı kaynak tüketimi çok yüksek ve bende biraz yavaş açılıyor mesela benim Edge'i açmam 3 saniye sürüyor Firefox 10-15
Linux'ta öyle bir olay yok. Bayağı hafif Linux'ta Firefox. Windows'ta da çok fazla bir kullanım göremedim. Galiba bitek ben Firefox'ta sorun yaşamıyorum

Yeni özellik getirmelerinin gereği yok zaten. %90'dan fazla insan Chrome kullanıyor. Niye getirsinler ki? Demek istediğim diğer tarayıcılar yeni özellik getiriyor zaten. Chrome'un getireceğini sanmam.

Hocam işte bu da kötü bir durum çoğu kişi Chrome kullanıyor ve Google da özellik getirmeye gerek olmadığını düşünüyor ancak Edge de her güncellemeden sonra tüm ayarları kontrol ederim yeni özellik var mı diye.

Bitwarden kullandığım için bilmiyorum, bu özellik zaten onda var . Yinede getirmeleri iyi olmuş, fakat bir tek bundan dolayı herkesin Edge önereceğini sanmam.

Ben de aslında lastpass kullanıyordum ama şifresini unutuyorum o yüzden bıraktım.
Linux'ta öyle bir olay yok. Bayağı hafif Linux'ta Firefox. Windows'ta da çok fazla bir kullanım göremedim. Galiba bir tek ben Firefox'ta sorun yaşamıyorum

Linux'ta gerçekten en hızlı tarayıcı olabilir sanırım MacOS'da öyleydi fakat en çok kullanılan işletim sisteminde kaynak tüketimi fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…