Rehber Microsoft Edge Geliştirici Ön İzleme Sürümünü Kurmak

Tek alternatif Edge değil ama. Firefox'da yeni büyük özellikler getiriyor, arayüz yenilenmesi gelecek mesela.
Ben de aslında lastpass kullanıyordum ama şifresini unutuyorum o yüzden bıraktım.
Lastpass kötü zaten. Bence Bitwarden kullanın, şifreyi de bi kenara yazın. 50inci yazışınızda ezberlersiniz
Linux'ta gerçekten en hızlı tarayıcı olabilir sanırım MacOS'da öyleydi fakat en çok kullanılan işletim sisteminde kaynak tüketimi fazla.
Bilmiyorum, dediğim gibi ben Windows'ta da Linux'ta da anormal bir kullanım göremedim. Tabii Windows'ta biraz daha eski bir sürümünü kullandım, şuan aynı mı bilemem. Ama Linux'ta hep normal kaldı.

Tek alternatif Edge değil ama. Firefox'da yeni büyük özellikler getiriyor, arayüz yenilenmesi gelecek mesela.

O yüzden hepsini kullanıyorum.

Lastpass kötü zaten. Bence Bitwarden kullanın, şifreyi de bir kenara yazın. 50inci yazışınızda ezberlersiniz

Lastpass i seviyordum güzeldi ama şu an Edge'in kendi parola yöneticisinden memnunum.

Bilmiyorum, dediğim gibi ben Windows'ta da Linux'ta da anormal bir kullanım göremedim. Tabii Windows'ta biraz daha eski bir sürümünü kullandım, şu an aynı mı bilemem. Ama Linux'ta hep normal kaldı.

Ben Live Ubuntu kullanırken Edge denemiştim bayağı kötüydü ama Firefox kullanmıştım çok hızlı ve rahattı Windows da tam tersi Firefox'un açılması uzun sürüyor ve biraz kaynak tüketimi fazla.

Ben Windows da Edge diyorum çünkü imzamda da yazdığı üzere Edge hızlı ve hafif bir tarayıcı.
Malesef. Edge benim karalistemde. EdgeHTML motoru kullanan tarayıcısı dışında nefret ederim kendisinden.

Edge 'e şans tanıyın sizi yolda bırakmayacak İe gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…