Çözüldü Microsoft Edge ile aynı sayfayı tekrar açma kısayolu var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hamiltonfedaisi

Decapat
Merhaba, mesela Google çeviri sayfasındayım ve aynı sayfayı başka bir sekmede de açmak istiyorum. Bunun bir kısayolu var mı? CTRL+T gibi ama basıldığında üzerinde olduğum sayfa tekrar açılacak.

Merhaba, mesela Google çeviri sayfasındayım ve aynı sayfayı başka bir sekmede de açmak istiyorum. Bunun bir kısayolu var mı? CTRL+T gibi ama basıldığında üzerinde olduğum sayfa tekrar açılacak.
Klavye kısayolu olarak yok. Sadece sekmeye sağ tıkladığınızda Duplicate Tab seçeneği var. Eklenti ile yapılması mümkün. İsterseniz buna bir göz atabilirsiniz: Duplicate Tab Shortcut - Chrome Web Store

CTRL + Shift + K.
Flag vb. açmak mı gerekiyor? Ben denediğimde olmuyor bu.

Hocam bildiğim kadarıyla tam olarak sizin istediğiniz şekilde yok fakat yapmak istediğiniz işlemi birkaç kısa yol ile hızlıca yapabilirsiniz:

1- Sekme çubuğunda mevcut sekmenin üzerine CTRL tuşuna basılı tutarak sol tık ile tıklayabilirsiniz. Bu işlem sekmeyi yeni bir sekmede kopyalayarak açacaktır.

2- Sekmenin üzerine sağ tıklayıp, "Sekmeyi çoğalt" seçeneğini kullanabilirsiniz.

3- CTRL + L (adres çubuğunu seçer) arından ALT + ENTER (yeni bir sekme açar). Bu şekilde mevcut sayfanın URL'sini yeni bir sekmede açabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…