Etonon
Hectopat
Olmuyor ne yazık ki, yapacak bir şey yok en azından tamamen engellemiyor.Aç, dene. Sorun devam ederse güvenli tarama kısmı aktif etmeyi deneyin.
Olmuyor ne yazık ki, yapacak bir şey yok en azından tamamen engellemiyor.Aç, dene. Sorun devam ederse güvenli tarama kısmı aktif etmeyi deneyin.
edge://settings/privacyResimde gözüken ayarı kapatın.
edge://settings/privacy
Eki Görüntüle 793584
Bunun dışında ben ShutUp 10 ile bazı ayarları engelliyorum. ShutUp 10 yükleyip, Chromium Edge ve Edge Legacy kısmındaki kırmızı ile işaretlenmemiş tüm ayarları kapatabilirsiniz.
ShutUp10 ile çok fazla ayar kapattığımdan, Defender buraya etki eden ayarı tarayıcıdan bağımsız olabilir. Zaten Kaspersky IS kullanıyorum. Bu yüzden Microsoft'un veri toplayan tüm ayarlarını kapatıyorum. Kısacası ShutUp 10 sunduğu sarı renkli ayarların tamamını kullanıyorum.O&O ShutUp10++ - O&O Software GmbH
O&O ShutUp10++: Free antispy tool for Windows 10 and 11 Download Version 1.9.1444, File size 2074KB. Released on: 02/12/2025 O&O ShutUp10++ means you have full control over which comfort functions under Windows 10 and Windows 11 you wish to use, … Continue reading →www.oo-software.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.