Sadece Edge'de oluyor. Masaüstünde filan olmuyor. Video izlerken filan ekran kareleniyor, yok oluyor Edge filan. Sorunun ne olduğunu bilen var mı?
@AJFA Modumuzun dediği gibi FF geçebilirsin.Donanım hızlandırmayı ayarlardan mı kapatayım yoksa Edge'de de var ya oradan mı? Bende GPU'da bir sorun var zannetmeye başlamıştım içimi rahatlattınız.
Donanım hızlandırmayı kapatınca videolar kasmaya başladı. Bunun bir çözümü varmı ?@AJFA Modumuzun dediği gibi FF geçebilirsin.
Ben donanım hızlandırmayı Chrome üzerinden kapattım ama fayda etmedi. Kaldır yükle yapıyorum olunca yine.
Merhabalar, aynı sorunu ben de yaşamaktaydım ve önerdiğiniz çözüm sayesinde sorunum düzelmiş bulunmakta. Çok teşekkürler.@Altuğ karatekin @Intervice @569801 @Xanteus @canysf
Selamlar arkadaşlar, bende bu sorunu bir türlü düzelmeyince farklı bir çözüm buldum:
chrome://flags/#use-angle sayfasında bulunan Choose ANGLE graphics backend ayarını Default yerine OpenGL olarak değiştirince düzeldi. Donanım hızlandırmayı kapatmaya gerek kalmıyor. Edge kullananlar edge://flags/#use-angle olarak sayfaya ulaşabilirler.
Rica ederim ancak bu da geçici bir çözüm. Ben dahil çoğu kullanıcı bir süre sonra yine aynı sorunun devam ettiğine şahit olduk. Google Chrome'da bir daha olmuyor ancak Edge'de çok nadiren de olsa karşıma çıkıyor. Aşağıdaki linkteki yazıda, yabancı forumlardaki tartışmalara istinaden Windows (DirectX 12) kaynaklı olduğu bildirilmiş. Problem özellikle Nvidia kartlarında ortaya çıkıyor.Merhabalar, aynı sorunu ben de yaşamaktaydım ve önerdiğiniz çözüm sayesinde sorunum düzelmiş bulunmakta. Çok teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.