Edge ile alakalı değil, Tarayıcı ve codec ile alakalı bir durum. Bazen Donanım Hızlandırma kapatılınca çözülebiliyor ama ben de dahil yine çok yüksek bir kesimin düzelmiyor. Silip tekrar yüklemek bir süre düzelmesini sağlıyor, fakat gelen güncellemelerle yine olmaya başlıyor. Tarayıcı fark etmiyor ve sadece video varken olan bir sorun. Korkmana gerek yok. Donanım özelinde bir sıkıntı değil. Yazılımsal
@Intervice ve @ru1ns dediklerini yaparsan büyük ölçüde çözülebilir, çözülmezse kaldır yükle yapınca bir süre daha düzeliyor. Yaklaşık 1 yıldır var bu problem.
NVIDIA ekran kartlarında, Chrome tabanlı tarayıcıları kullanırken son zamanlarda böyle bir problem var anladığım kadarıyla. Ben de geçici olarak Firefox'a geçiş sağladım. Firefox'ta sorun yaşamıyorum.
Merhaba, son birkaç gündür yaşadığım bir problem. YouTube veya Twitter'da ağırlıklı olmak üzere bazen ekranın titrediğine şahit oluyorum. Sadece Microsoft Edge'de mevcut başka hiçbir uygulamada denk gelmedim böyle bir duruma.
Donanım hızlandırmayı ayarlardan mı kapatayım yoksa Edge'de de var ya oradan mı? Bende GPU'da bir sorun var zannetmeye başlamıştım içimi rahatlattınız.
@Altuğ karatekin Ben Chrome kullanıyorum, donanım hızlandırmayı direkt tarayıcı üzerinden kapattım. Edge taracıyıda da denedim aynı sorun orda da olunca donanım hızlandırmayı kapattım aynı şekilde.
Selamlar arkadaşlar, bende bu sorunu bir türlü düzelmeyince farklı bir çözüm buldum:
chrome://flags/#use-angle sayfasında bulunan Choose ANGLE graphics backend ayarını Default yerine OpenGL olarak değiştirince düzeldi. Donanım hızlandırmayı kapatmaya gerek kalmıyor. Edge kullananlar edge://flags/#use-angle olarak sayfaya ulaşabilirler.
Selamlar arkadaşlar, bende bu sorunu bir türlü düzelmeyince farklı bir çözüm buldum:
chrome://flags/#use-angle sayfasında bulunan Choose ANGLE graphics backend ayarını Default yerine OpenGL olarak değiştirince düzeldi. Donanım hızlandırmayı kapatmaya gerek kalmıyor. Edge kullananlar edge://flags/#use-angle olarak sayfaya ulaşabilirler.
Rica ederim ancak bu da geçici bir çözüm. Ben dahil çoğu kullanıcı bir süre sonra yine aynı sorunun devam ettiğine şahit olduk. Google Chrome'da bir daha olmuyor ancak Edge'de çok nadiren de olsa karşıma çıkıyor. Aşağıdaki linkteki yazıda, yabancı forumlardaki tartışmalara istinaden Windows (DirectX 12) kaynaklı olduğu bildirilmiş. Problem özellikle Nvidia kartlarında ortaya çıkıyor.