Tonlarca farklı tarayıcı denedim. Top 3'üm sıralamasız Edge, Brave, Firefox. Tam olarak neyi rezil açıklar mısın?braveyi indirdim herkes övüyor diye firefoxtan bile daha rezil
Ram kullanımı fazla biraz diğer tarayıcılara göre fakat bilgisayarınız yeterli düzeyde ise her türlü konuda firefox daha iyidir. Hız gizlilik arayüz özellikler. Ve chromium alt yapısı kullanmaz. Diğer tüm tarayıcılar chromium alt yapısını kullandığı için hepsi birbirine benziyor.Firefox performans olarak kötü değil mi?
Tonlarca farklı tarayıcı denedim. Top 3'üm sıralamasız Edge, Brave, Firefox. Tam olarak neyi rezil açıklar mısın?
Neye dayanarak söylüyorsunuz?braveyi indirdim herkes övüyor diye firefoxtan bile daha rezil
Neye dayanarak söylüyorsunuz?
Firefox mu çöp? Komikmiş.Kullandım. Çöp. Yeryüzünden bu 2 tarayıcı kaldırılsa kimse itiraz bile etmez.
Zevkk.
Brave'yi indirdim herkes övüyor diye Firefox'tan bile daha rezil.
Firefox mu çöp? Komikmiş.
Sizi bu konudada yakaladım, bu arada sebebi nedir? Ben iki tarayıcıyı da kullandım çok fark yok açıkçası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.