Microsoft Edge mi Brave mi?

• Konuyu başlatan Charaa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 41
  • Görüntüleme 2.629
Bu arada Brave'in arama motoru kötü mü?

Brave arama motoru şu anda tam olarak Türkçe olarak indexli değil DuckDuckGo kulllanın gayet temiz ve başarılı sade bir sunumlu geliyor :) ek olarak essentials eklentisini de kurarsanız çerezleri de engelliyor ve Brave kalkanlar dışında +1 kalkan daha oluyor.

1678208024260.png

Kötü değil ama bir Google etmez bence. Dil desteği de yok.

Duck duck GO tercih edin.

Kötü değil ama bir Google etmez bence. Dil desteği de yok.
Anladım sağ ol.

Hepinize teşekkürler arkadaşlar Brave kullanmaya devam edeceğim. Zaten mobil versiyonun da çok memnunum. Zamanında kararsız kalıp Brave kullanmaya başlamıştım, yakın zamanda da ''niye Edge kullanmıyorsun?'' demişti arkadaş ondan sordum. Konu kilitlenebilir.

Efe Aydal yüzünden bende kullanmayı denedim de kötü bence. Politikaları çokta umurumda değil en çok işime yarayanı kullanıyorum. Yine de sağ ol.

Öneri için teşekkürler ama yıllardır Google'a alıştığım için gerek görmüyorum.

YouTube Gmail gibi ortamlarda yine Google hizmetleirni kullanırsınız. Arama motoru olarak duck duck GO seçerseniz tehlikeli siteleri filan arama filtresini katılaştırarak engelliyor ve temiz bir web deneyimi sunuyor.
Çok da farklı bir görünüme sahip değil rahat alışırsınız.

1678208230338.png

YouTube Gmail gibi ortamlarda yine Google hizmetleirni kullanırsınız. Arama motoru olarak duck duck GO seçerseniz tehlikeli siteleri filan arama filtresini katılaştırarak engelliyor ve temiz bir web deneyimi sunuyor.
Çok da farklı bir görünüme sahip değil rahat alışırsınız.

Eki Görüntüle 1693660
Ben zamanında arama sonuçları nedeni ile beğenmemiştim. Belki değişmiştir bir bakayım sağ ol.

Siz seçebiliyorsunuz arama motorunu.
Brave'in kendi arama motoru var. Onu sordum. Zaten varsayılan olarak Google geliyor.

Ben zamanında arama sonuçları nedeni ile beğenmemiştim. Belki değişmiştir bir bakayım sağ ol.

Brave'in kendi arama motoru var. Onu sordum. Zaten varsayılan olarak Google geliyor.

Sonradan fark ettim hocam, pardon. DuckDuckGo güvenlik açısından iyi fakat bazen çok saçma sonuçlar veriyor ben Google'dan devam ediyorum arama motoru tarafında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı