Microsoft Edge nasıl silinir?

Edge' nin Diskden dosyalarına gelin. Siz silmek istiyeceksiniz ama izin vermeyecek; Sizde: adını random atıp siliceksiniz, ben öyle yapıp sildim, hala duruyor ama açılmaya çalışınca açılmıyor. Not: herhangi bir güncellemeden sonra geri yüklüyor ama.

Silinmiyor çok saçma bir şekilde. Bir yolunu bulup silsen bile bir sonraki Windows güncelleştirmesinde ya da büyük Windows güncelleştirmelerinde sana sormadan otomatik olarak tekrar yükler diye düşünüyorum.

Windows güncelleştirmesine gerek yok. Edge çok sık güncelleme alıyor. En geç 2 haftada bir güncelleme alır ve genelde haftada 1 güncelleme alıyor. Güncellemeyle otomatik yükleniyormuş.

Silinmiyor çok saçma bir şekilde. Bir yolunu bulup silsen bile bir sonraki Windows güncelleştirmesinde ya da büyük Windows güncelleştirmelerinde sana sormadan otomatik olarak tekrar yükler diye düşünüyorum.
Evet eskiden Edge'in exe dosyasını silince Eski Edge'e geri dönüyoduk ama artık düzeltmişler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı