Rehber Microsoft Edge nasıl silinir?

RAM kullanımı diğer tarayıcılara göre daha az. Benim gözlemlerim bu şekilde.
O sizin tercihiniz tabi hocam ama inanın ben piyasadaki 90% internet tarayıcılarını denedim ve sonuç olarak en hızlı Brave ama en güvenli ve mahrimiyete önem veren Firefox çıktı.

Windows 11 kullanıyorum ve Chrome biraz ağır çalışıyor. En akıcısı Edge.
Ben şimdiye kadar 7, 8.1, 10 ve 11'i kullandım hepsinde Chrome daha hızlıydı.

O sizin tercihiniz tabi hocam ama inanın ben piyasadaki 90% internet tarayıcılarını denedim ve sonuç olarak en hızlı Brave ama en güvenli ve mahrimiyete önem veren Firefox çıktı.
Brave'de hızlı ama (bence) Edge benim bilgisayarıma göre söz konusu değil.

Hocam size bir öneri. Koyu renklerle yazmayın çünkü karanlık modda kullananlar için baya zor oluyor.
Konu ilgimi çekti ama okumaya çalışırken soğudum.
Düzelttim.

Son düzenleme:
Ben şimdiye kadar 7, 8.1, 10 ve 11'i kullandım hepsinde Chrome daha hızlıydı.

Brave'de hızlı ama (bence) Edge benim bilgisayarıma göre söz konusu değil.

Düzelttim.
Sağolun çok yardımcı oldunuz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240629_174736_Chrome.jpg
    173,8 KB · Görüntüleme: 191
Konuyu hortlatmak gibi olmasın fakat çoğu kez Edge'in hiç kullanmamama rağmen arka planda çalıştığına şahit oldum, yararlı konu.

Konuyu hortlatmak gibi olmasın fakat çoğu kez Edge'in hiç kullanmamama rağmen arka planda çalıştığına şahit oldum, yararlı konu.
Ben de görev yöneticisinde görüyordum. Bir de garip bir şekilde zaman zaman açıkmış gibi kaynak tükettiği oluyordu. Zaten tarayıcı tarihin en tarayıcısı olsa bile silmeye imkan tanımaması rezillik ama işte Microsoft...

Elinize emeğinize sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…