Microsoft Edge parolarınız sızdırıldı

Bana bu arkadaşın başına gelen durum geldi Microsoft Edge "parola sızdırılması" uyarısı nedir? Panik yaptım, sınava çalışıyordum. 13 parolam sızdırılmış hepsini teker teker değiştirsem sorun ortadan kalkar mı? Birde Steam hesabım içinde sızdırıldı diyor ama eski şifremi gösteriyor. Birde EBA hesabımda gösteriliyor TC numaram yazıyor. Yardım ederseniz sevinirim.

Microsoft hesabının şifresini değiştir. Microsoft hesabına bağlı diğer hesaplarının da şifrelerini değiştir. Zaten farklı bir konumdan giriş olsa sana uyarı mail i gelir. Ayrıca herhangi bir riske karşı tc kimlik no lu şifrenizi silin.

Microsoft hesabının şifresini değiştir. Microsoft hesabına bağlı diğer hesaplarının da şifrelerini değiştir. Zaten farklı bir konumdan giriş olsa sana uyarı mail i gelir. Ayrıca herhangi bir riske karşı tc kimlik no lu şifrenizi silin.
Birden fazla şifrem var. Microsoft ve Steam gibi yerlerde kullandığım şifre farklı ve sızdırılan şifrelerde yok. Yine de değiştireyim mi?

Parolalarını bu şekilde saklarsan daha güvenli olur hepsini değiştir, videodaki mevzuyu da yap. Böylece ele geçirseler bile işlerine yaramayacaktır .
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı