Microsoft Edge veri topluyor mu?

Windows zaten kendisi veri topluyor neden tarayıcısı toplamasın ki? Lakin bu veri toplama seçeneklerini kapatabiliyorsunuz. Ben kapatıp kullanıyorum Edge'i. Açıkçası hiçbir tarayıcıyı da artık Edge'e değişmem. Senelerdir Firefox ve Chrome kullanmaktan sıkıldım artık.

Var mesela DuckDuckGo direk olarak reklam yok her kapattıgında her şeyi de temizliyor.

Var mesela DuckDuckGo direk olarak reklam yok her kapattıgında her şeyi de temizliyor.

Arama motorunun toplamasına gerek yok temeldeki Windows topluyor zaten.
Bu biraz WhatsApp'nin olayına benziyor Android Google topladıktan sonra WhatsApp toplasa ne toplamasa ne hepsi tüm veriler aynı yere gidiyor zaten.

Arama motorunun toplamasına gerek yok temeldeki Windows topluyor zaten.
Bu biraz WhatsApp'nin olayına benziyor Android Google topladıktan sonra WhatsApp toplasa ne toplamasa ne hepsi tüm veriler aynı yere gidiyor zaten.

Eğer Ultra anonimlik istersen whonix kullanabilirsin bu da bir seçenek ama anlamadığım nokta konumuz tarayıcıların toplaması değil mi? Biri adam öldürse bunu haksız bulsak zaten hepsi bir gün ölecekti denmez bence (şahsi fikrimdir karşı çıkabilirsin(saygılı bir biçimde) tanrı değilim hatalarım var))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…