panzer1699
Decapat
Daha fazla
Başka tarayıcılarda açıyor mu? Bende açılıyor.Edge tarayıcıda bazı sitelerde videoları oynatmıyor. Mesela sosyalhalisaha.com da hiçbir video açılmıyor. Beyaz ekran kalıyor. Yine nba.com'daki videolarda ise.
Group: Invalid DRM error with drm_no_key_system code: 2006 hatası verip videoları oynatmıyor.
Uzun süredir Edge taracıyı kullanıuyorum ancak bir süredir bu problem devam ediyor çözüm bulamadım. Öneri ve çözümlerinizi bekliyorum.
Tabi diğer tarayıcılarda açılıyor. Aynı altyapıyı kullanan google chrome da sorunsuz oynatıyor.Başka tarayıcılarda açıyor mu? Bende açılıyor.
Edgede katı güvenlik ayarları mı yaptınız? Tarayıcınız güncel mi?Tabi diğer tarayıcılarda açılıyor. Aynı altyapıyı kullanan google chrome da sorunsuz oynatıyor.
Tarayacı güncel ve dediğiniz ayar dengelide. Kapattığımda ya da temele aldığımda da bir değişiklik yok.Edgede katı güvenlik ayarları mı yaptınız? Tarayıcınız güncel mi?
Edgeye geri bidirim gönderin hstts ekran görüntüdü paylaşabilirsiniz. Başka tarayıcı kullanın. Veya format atın.Tarayacı güncel ve dediğiniz ayar dengelide. Kapattığımda ya da temele aldığımda da bir değişiklik yok.
Teşekküler ilginiz için ancak böyle bir sorun için format atmak pek mantıklı değil. Geri bildirimde bulunmuştum zaten. Diğer tarayıcılardan devam ediyorum şimdilikEdgeye geri bidirim gönderin hstts ekran görüntüdü paylaşabilirsiniz. Başka tarayıcı kullanın. Veya format atın.
edge://settings/clearBrowserData
Ben de test ettim. Sitelerde sorun yok. Güvenlik ayarı açıki gizlilik ayarı katıda ve üçüncü taraf çerezleri engelliyorum. Üstüne uBlock Origin ve Privacy Badger kullanıyorum.
İlk olarak kullandığınız uzantıları kontrol edin. Bir uzantı sayfanın çalışmasını önlüyor olabilir.
Daha sonrasında aşağıda önerdiğim ayarları uygulayın.
Rehber: Microsoft Edge Tavsiye Ettiğim Ayarlar ve Uzantılar
Yeni Microsoft Edge ile web'de gezinmeyi daha da kolay hale getirmek için performans, uyumluluk ve hıza sahip olursunuz. Tarayıcı Windows 10/11 güncel sürümü ile yüklü olarak geliyor. Ama eski sürüm yüklenebiliyor. O yüzden güncel olduğundan emin olun. edge://settings/help Başka bir işletim...www.technopat.net
Mesela güvenli DNS ayarı bu sitelerin oynatıcılarında yaşanan sorunu çözebilir. Güvenli DNS genel olarak internet güvenliği ve yasaklı sitelere erişim vb. işe yarıyor.
Sorun yaşadığınız sitelerin verilerini temizlemeyi deneyin. Bu o siteler için çerezleri temizleyecektir. Yine olmazsa tüm tarayıcı çerezlerini temizlemeyi deneyin. Çerez temizliği hantallaşan tarayıcı ve bu tarz hataları düzeltecektir.
Eki Görüntüle 2006983
Eki Görüntüle 2006984
Çerez temizliğinden sonra sayfayı CTRL+F5 ile yenileyin.
Tüm çerez temizliği için aşağıdaki konumu adres çubuğuna yapıştırın. Tüm zamanları ve çerez ayarını seçin. Çerez temizliği oturum açtığınız tüm sitelerden çıkış yapılmasına yol açacaktır.
Kod:edge://settings/clearBrowserData
Eki Görüntüle 2006985
Geçmişte temizlik yaptıktan soınra sosyalhalısaha düzeldi ancak nba.com da aynı hata devam ediyor. Tarayıcı sürümüm 119.0.2151.44 yani en güncel sürüm. Siz de koıntrol eder misiniz nba.com u? Maç özeti izleyebilirsiniz üyelik vs olmadanBen de test ettim. Sitelerde sorun yok. Güvenlik ayarı açıki gizlilik ayarı katıda ve üçüncü taraf çerezleri engelliyorum. Üstüne Ublock Origin ve Privacy Badger kullanıyorum.
İlk olarak kullandığınız uzantıları kontrol edin. Bir uzantı sayfanın çalışmasını önlüyor olabilir.
Daha sonrasında aşağıda önerdiğim ayarları uygulayın.
Rehber: Microsoft Edge Tavsiye Ettiğim Ayarlar ve Uzantılar
Yeni Microsoft Edge ile web'de gezinmeyi daha da kolay hale getirmek için performans, uyumluluk ve hıza sahip olursunuz. Tarayıcı Windows 10/11 güncel sürümü ile yüklü olarak geliyor. Ama eski sürüm yüklenebiliyor. O yüzden güncel olduğundan emin olun. edge://settings/help Başka bir işletim...www.technopat.net
Mesela güvenli DNS ayarı bu sitelerin oynatıcılarında yaşanan sorunu çözebilir. Güvenli DNS genel olarak internet güvenliği ve yasaklı sitelere erişim vb. işe yarıyor.
Sorun yaşadığınız sitelerin verilerini temizlemeyi deneyin. Bu o siteler için çerezleri temizleyecektir. Yine olmazsa tüm tarayıcı çerezlerini temizlemeyi deneyin. Çerez temizliği hantallaşan tarayıcı ve bu tarz hataları düzeltecektir.
Eki Görüntüle 2006983
Eki Görüntüle 2006984
Çerez temizliğinden sonra sayfayı CTRL+F5 ile yenileyin.
Tüm çerez temizliği için aşağıdaki konumu adres çubuğuna yapıştırın. Tüm zamanları ve çerez ayarını seçin. Çerez temizliği oturum açtığınız tüm sitelerden çıkış yapılmasına yol açacaktır.
Kod:edge://settings/clearBrowserData
Eki Görüntüle 2006985