Proportionsz
Hectopat
Daha fazla
Merhabalar,
Daha önce benzer bir konu açılmış ancak;
www.technopat.net
Çözüldü işaretlendiği halde çözülmemiş insanların sorunu devam ediyor. Microsoft'a aylar önce geri bildirim verdim ancak çözüm sunmadılar.
Sistemim;
Bazen güç kablosu takıldığı halde aynı sorunu yapıyor fakat güç kablosunu takıp çıkarttıktan sonra sorun düzeliyor.
Aynı sorun Chrome'da mevcut değil akıyor resmen. Çözüm öneriniz nedir? Ben AMD işlemci kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Olayın videosu.
Daha önce benzer bir konu açılmış ancak;
Çözüldü: Microsoft Edge yeni Sekme geç yüklenme sorunu
Sabah hiçbir sıkıntı yoktu. 4 veya 5 saat önce bu sorun başladı henüz düzelmedi. 30 saniye civarı beklediğim zaman yeni sekmeler anca öyle yükleniyor. Tarayıcı geçmişi, çerezler, veriler vs. otomatik olarak temizleme olarak ayarladım. Yeni sekme de hızlı bağlantılarım vardı ve aktif olarak...
Çözüldü işaretlendiği halde çözülmemiş insanların sorunu devam ediyor. Microsoft'a aylar önce geri bildirim verdim ancak çözüm sunmadılar.
Sistemim;
Acer Nitro 5 AN515-44 NH.Q9HEY.002 |
AMD 4600H 8 GB 512 GB SSD 4 GB GTX1650Ti |
Sorun şöyle ki çok garip, Güç kablosunu takmadan güç tasarrufunda kullanırken yeni sekme butonuna tıkladığımda en az 3 saniye bekledikten ve bilgisayar kastıktan sonra açılıyor. Aynı zamanda bir başka sekmede video açıksa o bile kasıyor. Mavi ekran yerken gelen kasma vardır bilirsiniz aynen öyle oluyor.Bazen güç kablosu takıldığı halde aynı sorunu yapıyor fakat güç kablosunu takıp çıkarttıktan sonra sorun düzeliyor.
Aynı sorun Chrome'da mevcut değil akıyor resmen. Çözüm öneriniz nedir? Ben AMD işlemci kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Olayın videosu.
Son düzenleme: