Normalde ben Chrome kullanıyordum fakat uBlock Origin desteği kalkınca bırakmak zorunda kaldım. Özgürlüğü bu kadar kısıtlayan bir tarayıcıyı kimse kullanmamalı. Brave geçtim şuan. Tasarımını hiç beğenmiyorum fakat bana yetiyor.
Normalde ben Chrome kullanıyordum fakat uBlock Origin desteği kalkınca bırakmak zorunda kaldım. Özgürlüğü bu kadar kısıtlayan bir tarayıcıyı kimse kullanmamalı. Brave geçtim şu an. Tasarımını hiç beğenmiyorum fakat bana yetiyor.
Firefox'a geçeli bir kaç ay oldu ve hayatımda deneyimlediğim en iyi tarayıcılardan biri olabilir. Hem hızlı bir tarayıcı. Kişiselleştirmek istersen CSS desteği var.Opera denedim ama beğenmedim maalesef. Mozilla'yı ise denemedim.
Firefox'a geçeli birkaç ay oldu ve hayatımda deneyimlediğim en iyi tarayıcılardan biri olabilir. Hem hızlı bir tarayıcı. Kişiselleştirmek istersen CSS desteği var.
HTML ile çalışan programlama dili, çoğu sitede görsel efektler v.b. yönetir. Firefox özelleştirmede CSS desteklediğinden dolayı Github'da Firefox için özel CSS temaları kullanabiliyorsunuz.CSS nedir?
Arkadaşlar Chrome kullanıyorum tarayıcı gayet hızlı ve sade fakat zaman zaman sanki yavaşlıyormuş takılıyormuş gibi geliyor. Microsoft Edge de sisteme yüklü geldiği için sizce Edge geçmeli miyim? Aranızda kullanan varsa memnun musunuz? Veri mahremiyeti umurumda değil zaten tonla Google aracı kullanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.