Microsoft Flight Simulator 2020 aşırı yavaş iniyor

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
9
Yer
Antalya
Microsoft Flight simulator indirmek istedim, dün indirmeye başladım tamı tamına şu ana kadar 16 saat olmuştur ve hala 14 GB var, internetim hızlı 100 Mbps ama bunun sadece 18 Mbps'sini kullanıyordu. Neyse sonra bilgisayar çöktü tekrar kuruluma geçtim bu sefer 6 Mbps'ye indiğini gördüm ve ara sıra 2-3 Mbps'ye düşüyor. Neden böyle yardım eder misiniz 16 saattir bekliyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu nereden indiriyorsunuz?

Ya indirdiğiniz yerdeki serverlar yoğundur, sıkıntı vardır zor iniyordur ya da sizin internet bağlantınızda sıkıntı vardır ondan geç iniyordur.
Kendisinden indiriyorum. Ama normalde Microsoft Store. (16 saattir mi hep yoğun?)
1628961590962.png

Kendisinden indiriyorum. Ama normalde Microsoft Store. (16 saattir mi hep yoğun?)Eki Görüntüle 1138004
Eğer Microsoft serverlarında bakım gibi bir durum varsa uzun sürebilir evet.

İnternetinizi kontrol etmişsinizdir diye düşünüyorum. Eğer yurtdışı çıkışlarında bir sıkıntı yoksa (başka yabancı sitelere girmek ya da yabancı kaynaklardan başka bir veri indirmede) o halde sorun Microsoft serverlarında diyebiliriz.

Yok yurtdışı kaynaklara erişmede sorun yaşıyorsanız sorun sizde demekti.

Eğer Microsoft serverlarında bakım gibi bir durum varsa uzun sürebilir evet.

İnternetinizi kontrol etmişsinizdir diye düşünüyorum. Eğer yurtdışı çıkışlarında bir sıkıntı yoksa (başka yabancı sitelere girmek ya da yabancı kaynaklardan başka bir veri indirmede) o halde sorun Microsoft serverlarında diyebiliriz.

Yok yurtdışı kaynaklara erişmede sorun yaşıyorsanız sorun sizde demektir,
Aynı oyunu Abim'de indirdi, onda bir sorun yoktu böyle.
İndirdiğiniz yerin verdiği sunucu hızı ile alakalıdır. Hız testi yaptığınız zaman indirme hızınızdan yüksek çıkıyorsa eğer yapacak bişey yok.
İndirdiğim yeri nereden anlayacağım?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı