Microsoft Flight Simulator 2020 aşırı yavaş iniyor

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
9
Yer
Antalya
Microsoft Flight simulator indirmek istedim, dün indirmeye başladım tamı tamına şu ana kadar 16 saat olmuştur ve hala 14 GB var, internetim hızlı 100 Mbps ama bunun sadece 18 Mbps'sini kullanıyordu. Neyse sonra bilgisayar çöktü tekrar kuruluma geçtim bu sefer 6 Mbps'ye indiğini gördüm ve ara sıra 2-3 Mbps'ye düşüyor. Neden böyle yardım eder misiniz 16 saattir bekliyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de indiriyorum. FS 2020'yi, 16 Megabit internet ile. İnternet hızını tamı tamına kullanıyor. Sorun serverlar'da olmasa gerek.

O zaman şunu uygulayın.

1. Microsoft Flight Simulator'ı başlatın
  2. seçenekler > genel > verileri'ne gidin.
  3. İmleci sınırsız'a taşıma.
  4. Uygula ve kaydet'e tıklayın.
Diyor ama anlamadım.

16 saat boyunca inmesini bekledim, ama indi.

Bende 5-6 Mbps ile iniyor şu an, böyle giderse seneye anca iner.
Bir ara nasıl oldu bilmiyorum düzeldi, 90mbqs ile indiriyordum. 5-10dk sonra tekrar sınırlandı, bu sınırı Superonline mı koyuyor? Microsoft mu koyuyor? Yoksa Windows kaynaklı bir şey mi? Bunu anlayamadım ben.
VPN açınca hız artıyor ama kota var.

Bende 5-6mbqs ile iniyor şu an, böyle giderse seneye anca iner.
Bir ara nasıl oldu bilmiyorum düzeldi, 90mbqs ile indiriyordum. 5-10dk sonra tekrar sınırlandı, bu sınırı Superonline mı koyuyor? Microsoft mu koyuyor? Yoksa Windows kaynaklı bir şey mi? Bunu anlayamadım ben.
VPN açınca hız artıyor ama kota var.

Bu sorun Microsoft'ta var. Normalde asla önermem ama kota doluyorsa o programın güvenilir bir crack sitesinden crackli indirin. Belki kotadı olmayan VPN'de vardır, araştırmanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı