Microsoft Flight Simulator 2020 neden çıktı?

180 GB boş yer var. Genede sıkıntı yaratır mı?

Bende 157GB yer vardı oyunu yükledikten sonra 51GB boş yer kaldı. Oyundayken arada bakıyorum da en fazla 15GB ekleme yapıyor gibi. 180GB da yeter ama sıkıntı çıkarma kısmını bilemeyeceğim. Ben bu oyun için SSD'deki her şeyi HDD'ye taşıdım ve ek olarak Samsung Magician uygulamasından yaptığım over provisioning işlemini geri aldım. Umarım sıkıntı çıkarmıyordur...
 
@terileptil Sanırım Xbox ile AMD çok iyi kanka ve bu sebepten ötürü daha da değer veriyor.
Sorunun işlemci ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Belki ayarlardan render kısmını 120-130'a çekerseniz daha iyi performans elde edebilirsiniz. İşlemci kullanımının düşük olması güzel bir şey, yüksek olursa sıkıntı demek.

Aynen işlemci kullanımının az olması güzel ama keşke GPU kullanımında ben de %97 üstü alabilsem. Neyse artık güncelleme falan bekleyeceğiz ya da böyle oynayacağız yapacak bir şey yok.
 
Eki Görüntüle 643198
1080P Ultra için bence kafi, neden diyeceksiniz? 30 FPS olmasına karşın takılma gibi şeyler söz konusu değil, buna ek olarak 3D Extreme ile gayet uyumlu ve hiçbir ayar yapmama gerek kalmadı. Nedendir bilmiyorum ama 2K Ultra ayarlarda da bu değeri alıyorum, 4K Ultra ise biraz facia gibi, 9-10 FPS ile oynanmaz :D bu arada oyun gayet güzel, hatta oynadığım en gerçekçi ve zor oyun diyebilirim. (Simülasyon ve kendi kategorisinde)
Sanırım Intel ve NVIDIA kullanıcılarının sorun yaşadığına tam kanaat getirdim. Akşam video çekeceğim bakalım, şimdi 4K orta ayarları deneyeceğim. Not: 4K'yı boş verin arkadaşlar, zaten kartımın o çözünürlükte tam gücü yok gibi bir şey.
NVIDIA kullananlara baş sağlığı diliyorum.
New York'da değerleriniz nasıl?
 
Kartım Sapphire referans sürüm 5700 XT. Genelde ağır oyunlarda 85-86 derecelerde sabit kalıyor. Yalnız oyunun grafikleri videolardaki gibi güzel değil. Arkadaşım kontrol etti o da beğenmedi, FPS 30 larda geziniyor, çok düşük bence. Grafiklerin iyi olamamasını da tam çözemedik.
 
Beyler bu simülasyonu denemek istiyorum. Fsx'de çokca vakit geçirdim. Bu simülasyonu en düşük ayarlarda oynayabilir miyim?
Sistem özellikleri.
MSI GT70
16 GB RAM.
NVIDIA GTX 780M
150 GB SSD alanım da mevcut.
 

Geri
Yukarı