Microsoft Flight Simulator 2020 sistem gereksinimi

166770

Kilopat
Makaleler
5
Merhabalar biliyorsunuz ki oyunun betasına az kaldı bu sabah yalan haber değil ise İstanbul'da olacakmış galiba fakat aklıma bir soru takıldı; sistem tablosunda önerilen ve ideal sütünü var. İdeal gereksinim 2K veya 4K oyunculuk için mi yoksa 1080P'de ayar köklemek için mi? Benim tahminim ideal öneri 2K ve 4K oyunculuk için 1080P için RX 590 ve dengi.

microsoft-flight-simulator-2020-pc-sistem-gereksinimleri.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar biliyorsunuz ki oyunun betasına az kaldı bu sabah yalan haber değil ise İstanbul'da olacakmış galiba fakat aklıma bir soru takıldı; sistem tablosunda önerilen ve ideal sütünü var. İdeal gereksinim 2K veya 4K oyunculuk için mi yoksa 1080P'de ayar köklemek için mi? Benim tahminim ideal öneri 2K ve 4K oyunculuk için 1080P için RX 590 ve dengi.

Eki Görüntüle 610883
2080 Mi? Hahahahaah. Recommended Spec bence 1080p çözünürlükte ayar köklemek içindir.

GTX 1650S i5 9400F 8 GB RAM'li bir sistemde ortalama kaç FPS alırım?

Hocam işlemciden yana sıkıntı yok i5 8400 istiyor RX 590 istiyor kart olarak da 1650S RX 580'den güçlü zaten RAM sıkıntı oyun çıkmadan kesin bir şey diyemiyorum.
Allah başka dert vermesin kardeşim :)
benim korkumda fiyatı açıkcası umarım çok uçuk olmaz.

Fiyatı biraz tuzlu olur benim düşüncem 400 lira falan olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı