Microsoft Flight Simulator 2020'de harita 3D değil

İşletim sistemi
Windows 10

as_emir61

Centipat
Game Pass üzerinden Flight Simulator 2020 indirdim. Oyunu Ultra grafiklerde oynamama rağmen harita 2D; 3D binalar yok. YouTube'daki videolarda 3D. Ayarlardan baktım ama bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sıkıntı bende de var. Çok kötü görünüyorlar.

FlightSimulator_2020_08_20_10_36_16_962.jpg

Çözüm olduğunu düşündüğüm yöntem; forumların birinde kurulu olan dosyanın tamamen İngilizce karakter olması gerektiği yazıyordu denedim oldu. MSFS2020'nin kurulu olduğu dosya adında hiçbir şekilde Türkçe karakter olmaması gerekiyor. Yeni klasör adlı bir dosyadaydı HDD üzerinde. Yeniden adlandırıp MSFS2020 yaptım. Ve yönetici olarak çalıştırdım. Eski kayıtlı olduğı dosya yolunu bulamadıgı için sanki yüklü değilmiş gibi açılıyor. Browse edip MSFS2020 yani yüklü olan dosyayı seçtim. Update kontrolu ardından tüm Auto generated binalar 3D oldu :) komik bir hata komik bir çözüm sizlerin de öyle olabilir. Kontrol edin deneyin lütfen. Olumlu ise geri dönüş yaparsanız yabancı forumlardaki insanlara da yardımcı olabilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı