Microsoft Flight Simulator 2024 otomatik pilot olmuyor

egmeen02312

Centipat
Daha fazla  
Microsoft Flight Simulator 2024 oyununda Airbus A320 Neo kullanmaya çalışıyorum. Otomatik pilotu nasıl açacağımı anlamadım açılsa bile uçak asla stabil gitmiyor. Dikey hızı istikameti ve hedef irtifayı ayarladım. Otopilot tuşuna basınca yanıyor ama uçakta hiçbir değişiklik olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft Flight Simulator 2024 oyununda Airbus A320 Neo kullanmaya çalışıyorum. Otomatik pilotu nasıl açacağımı anlamadım açılsa bile uçak asla stabil gitmiyor. Dikey hızı istikameti ve hedef irtifayı ayarladım. Otopilot tuşuna basınca yanıyor ama uçakta hiçbir değişiklik olmuyor.

Gamepadden oynuyorsanız y ye basın.

Konudan bağımsız eğer PC üzerinden oynuyorsanız sizde de oyun ılk basta 12 GB mi indi ve sonradan oyun içi indirme yaptımı. Bende yapmadıda ve oyun siyah.

Konudan bağımsız eğer PC üzerinden oynuyorsanız sizde de oyun ılk basta 12 GB mi indi ve sonradan oyun içi indirme yaptımı. Bende yapmadıda ve oyun siyah.

Oyunun toplamı 15GB falan olması gerekiyor zaten Cloud sistemi üzerinden oynanıyor oyun o yüzden az bir yer kaplıyor sadece her oyuna girişte bir takım indirmeler güncellemeler yapıyor o kadar Steam üzerinden aldıysan dosya doğrulama yapabilirsin siyah olması normal değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı